2000-aisiais Vilniuje susibūrusi grupė „Saulės kliošas“ – bene ryškiausi Lietuvos fanko scenos veikėjai. Grupės nariai sako, kad pagrindinis jų tikslas – smagiai praleisti laiką ir gera nuotaika užkrėsti publiką.

Kiekvieną savaitę „LRT Opus terasa“ veikia nuo pirmadienio iki ketvirtadienio. Pirmadieniais vyksta žymiausių Lietuvos grupių gyvo garso koncertai. Antradieniais – terasos scenoje varžosi muzikos inkubatoriaus „Novus“ dalyviai. Geriausios Baltijos šalių grupės konkurse dėl geriausiojo titulo kovoja daugiausia žadančios jaunos grupės iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Trečiadieniais ir ketvirtadieniais terasoje vyksta jau ne tik Lietuvos, bet ir užsienio grupių koncertai. Šią savaitę – trečiadienį joje gros kauniečiai „Wolfsome“, o ketvirtadienį – svečiai iš Latvijos „Carnival Youth“.

Kiekvieną savaitę muziką mylinčių lankytojų laukianti „LRT OPUS terasa“ draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimos, ir vaikams, ir gyvūnams.

„LRT OPUS terasą“ vilniečiai ir miesto svečiai ras vidiniame menų fabriko „Loftas“ kieme (įėjimas iš Panerių g. 37 pusės).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)