„Kartu su kompanija suplanavome išvažiuoti į ramią kelionę. Taip išėjo, kad jau nusipirkę bilietus į Balį pagalvojome, kad reikėtų ten nusifilmuoti klipą. Atsikeldavome anksčiau, išsinuomodavome motorolerius ir nuvažiuodavome į kokią nuošalesnę vietą. Viskas vyko ekspromtu, nebuvo jokio scenarijaus, tiesiog norėjome gražių vaizdų. Filmavimo metu, kuris įamžintas telefonu, buvo labai karšta, todėl išvis nenaudojau jokio makiažo“, - kūrybiniais užkulisiais su DELFI dalijasi atlikėja.

Dainos „Pardon Me“ gimimo istorija taip pat neapsiėjo be malonių netikėtumų, kurie dainininkę įkvėpė kūrybai.

„Kovo mėnesį su komanda buvome padarę pertrauką nuo koncertų, norėjau truputį pailsėti, atrasti save. Norėjau pabūti viena, todėl nusipirkau bilietus kelioms dienoms į Paryžių ir išskridau. Vaikščiojau miesto gatvėmis ir visiškai netikėtai prie manęs pribėgo viena mergina, kuri su savo bičiulių kompanija žaidė „Tiesos ir drąsos“ žaidimą bei pasiūlė man prisijungti. Pamaniau, jog ką aš viena veiksiu, todėl sutikau. Taip dar mano gyvenime nebuvo nutikę. Pažaidėme tą žaidimą, o kitą dieną su ta mergina susirašėme. Ji yra graikė, studijuoja Paryžiuje. Paskutinį vakarą, prieš man išskrendant, mes pradėjome kalbėtis apie rimtus dalykus, gilintis į pasaulį, žmogaus gyvenimo tikslą, egzistenciją. Aptarėme, kad kažkas vis tiek mus valdo, jog yra kažkokia aukštesnė jėga. Visą naktį prakalbėjome“, - prisimena ji.

Namo grįžusią Beatrich aplankė kūrybinis įkvėpimas, kurio metu gimė pirmieji „Pardon Me“ muzikos akordai ir žodžiai.

„Neslėpsiu, buvo noras ten pasilikti, bet reikėjo ir vėl grįžti į darbus, atgal į studiją. Po kelių dienų prisėdau prie pianino ir pradėjau kurti. Netikėtai gimė melodija, žodžiai pradėjo dėliotis patys. Visa ši daina yra padariniai mūsų to naktinio pokalbio“, - šypsosi atlikėja.

Dainininkė tiki, kad jos muzikinė karjera gerai klostosi dėl darbo ir sėkmės kombinacijos.

„Mes iš tikrųjų labai daug dirbame. Nuo pat ryto iki vakaro. Šešias dienas per savaitę praleidžiame studijoje, o kur dar koncertai, kurių būna ir trys per dieną. Manau, kad man padeda didelis atsidavimas darbui ir, žinoma, sėkmė“, - sako ji.

Ko gero, daugelis sutiks, kad Beatrich į lietuviškąjį muzikos pasaulį įnešė naujų spalvų – ji nesistengia dėmesio atkreipti skandalais, ekstravagantiškais drabužiais ar ryškiu makiažu. Pripažinimą dainininkė užsitarnavo būdama savimi per muziką.

„Aš nemėgstu apsimetinėti tuo, kas nesu. Kartais man yra sunku šnekėti, dažnai stringu, nemoku tvarkingai dėstyti minčių, neretai lieku nepasakius to, ką norėjau, todėl muzika man yra vienintelis būdas išsikalbėti ir pasakyti, ką galvoju iš tikrųjų. Nereikia apsimetinėti srityje, kur tu rodai save pačią, savo kūrybą. Reikia būti visiškai savimi, o tada, tikiu, žmonės tai įvertins“, - pasakoja kūrėja.

Dainos „Pardon Me“ žodžius ir pačią pirmąją melodijos versiją parašė pati Beatrich, tačiau netrukus prie muzikos kūrimo prisijungė ir jos komanda, kurie padėjo sukurti galutinį rezultatą.

Nors Beatrich nejaučia simpatijos dainininkams, kurie atlieka kitų kūrėjų parašytas dainas, ji neatmeta galimybės, kad ateityje jai taip pat gali prireikti pagalbos iš šalies.

„Nežinau, kas bus po dvejų ar penkerių metų, galbūt man nebeišeis kurti, todėl aš irgi dainuosiu kažkieno parašytus kūrinius. Aišku, to nenorėčiau, bet nesu nuo to apdrausta“, - sako ji.

Su gerbėjų dėmesiu Beatrich gatvėse kovoti netenka, labiausiai ją džiugina ištikimiausių klausytojų dėmesys koncertuose.

„Aš kažkaip per daug to nesureikšminu, juk neinu iškėlusi rankas ir nešaukiu „Žiūrėkite į mane!“. Nenoriu išgarsėti vien dėl noro tapti žinoma. Man svarbiausia yra parodyti savo muziką, o jei ji žmonėms tikrai patinka – man tai yra didžiausias įvertinimas. Yra keli žmonės, kurie atvažiuoja į beveik visus mano koncertus. Jų nėra daug, tačiau tai mane labai džiugina“, - šypsosi dainininkė.

Beatrich gyvenime muzika užima tiek daug laiko ir pastangų, kad ji nė neturi kada pagalvoti apie kitą galimą profesiją.

„Aš net neįsivaizduoju. Žinau, kad reiktų turėti tą atsarginį planą, bet aš jo neturiu. Jei nepavyktų su muzika, tai tikriausiai vis tiek kur nors sėdėčiau ant suoliuko ir gročiau gitara“, - juokauja ji.

Pristatydama naują dainą atlikėja nesistengia savęs užprogramuoti sėkmei. Nors jai pavyko sukurti ne vieną populiarią dainą, žodžio „hitas“ Beatrich labai nemėgsta.

„Man atrodo, kad tai yra daina, kuriai tu atiduodi visą save ir po to belieka laukti, koks bus jos atgarsis. Tikėtis yra beprasmiška, o nuspėti dainos sėkmę – beveik neįmanoma“, - sako atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)