Penktadienį 19 val. laukia įspūdingas festivalio, kurio vedėja šiemet tapo charizmatiškoji Indrė Stonkuvienė, atidarymas. Po jo norintys galės dalyvauti treniruotėje, o 21 val. prie scenos pajūrio gyventojus ir svečius kvies grupė „Lemon Joy“, rašoma pranešime spaudai.

Šeštadienį vyks teniso, futbolo, graikų-romėnų imtynių, krepsinio, badminton ir kitų sporto šakų turnyrai, orientavimosi varžybos, pėsčiųjų žygis. Festivalio svečiai taip pat galės stebėti tradicinių bei istorinių burlaivių regatą ar jėgos aitvarų ir irklenčių varžybas. 20 val. prie didžiosios scenos Nidoje kvies įspūdingas trijų atlikėjų koncertas.

Jį pradės viena ryškiausių jaunosios kartos atlikėjų Beatrich, vėliau į sceną lips „Daddy Was a Milkman“, o daugiatūkstantinę minią iki vidurnakčio šokdins Leon Somov.

Sekmadienį pajūris ir toliau šurmuliuos – vyks vaikų futbolo, teniso turnyrai, treniruotės, o pagrindiniu akcentu taps vaikų ir suaugusiųjų bėgimai.

Festivalio „Sveika, Neringa!“ organizatoriai žada veiklos ir linksmybių kupiną savaitgalį, į kurį kviečiami visos Lietuvos gyventojai. „Vasarą siūlome pradėti festivalinėjant kiek kitaip – sveikai, linksmai ir su visa šeima. Jie teigia, kad čia kasmet puikiai jaučiasi tiek vaikai, tiek suaugę, yra gausybė veiklų tiek pažengusiems sportininkams, tiek norintiems tiesiog ypatingai praleisti savaitgalį ir vasarą pradėti nepamirštamai“, – teigė festivalio organizatoriai.

„Sveika, Neringa!“ festivalis Nidoje vyks birželio 8-10 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)