Rugpjūčio 12 d., sekmadienį, viduramžius menančioje Trakų pilyje M. Linkytė koncertuos kartu su garsiuoju choru „London Community Gospel Choir“. Bendras lietuvių dainininkės ir anglų gospelo choro pasirodymas jau dabar yra vadinamas vienu iš įdomiausių metų koncertų, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Pasaulinę šlovę pelnęs choras „London Community Gospel Choir“ praeityje koncertavo su Madonna, Kylie Minogue, Stingu, Paulu McCartney, Tina Turner ir kitomis ryškiausiomis muzikos žvaigždėmis.

Monika Linkytė – „O tu?“:

„Nuo tos dienos, kai choras patvirtino mūsų bendrą projektą, negalėjau ramiai miegoti, visa spirgėjau savyje ir netvėriau iš džiaugsmo, tad labai labai gera, kad pagaliau šia naujiena galiu pasidalinti su visais, – džiūgauja Monika.

„Kaip nerealu, kad vienas labiausiai pasaulyje vertinamų gospelo chorų savo magiškais balsais palepins ir lietuvaičių ausis. Šis bendras mūsų projektas man yra didelė laimė ir garbė.“

Neseniai savo kūrybos dainų mini-albumą „Old Love“ išleidusi M. Linkytė intesnyviai ruošiasi pasirodymui Trakų pilyje. Čia vyksiančiame koncerte bus pristatyta neeilinė programa. „Klausytojams ruošiame ne tik savo solinius pasirodymus, bet kartu repetuojame ir bendrą rinktinių kūrinių programą, kuri turėtų patikti kiekvienam, nors kartą girdėjusiam gyvai atliekamą gospelo muziką. Ji pilna galingos energijos, užpildančios ne tik klausytojo širdį, bet tarsi įelektrinančios visą supančią aplinką“, – įspūdžiais dalinasi Monika.

Tuo pačiu metu atlikėja dirba ir prie naujo albumo kūrinių, kurie daugeliui melomanų ir netgi dainininkės senų gerbėjų turėtų tapti malonia staigmena. Keletą iki šiol niekur negirdėtų dainų bus galima išgirsti ir didžiausiame šią vasarą Monikos koncerte su choru „London Community Gospel Choir“.

Madonna ir „London Community Gospel Choir“:

Bendruose projektuose prestižinėse „Grammy“, „Brit Awards“, „X Faktoriaus“ scenose su legendiniais atlikėjais pasirodęs choras šiemet švenčia savo 35-ąjį jubiliejų. Iki giliausių sielos gelmių prasiskverbianti choro „London Community Gospel Choir“ muzika skambėjo ir 90-ojo Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II gimtadienio proga. Choro atliekama muzika dažnai skamba prieš futbolo čempionatų varžybas „Wembley“ stadione ir Londono koncertų rūmuose „Royal Albert Hall“ vykstančių renginių metu. „London Community Gospel Choir“ yra ir nuolatiniai garsiojo „Glastonbury“ festivalio dalyviai.

Kylie Minogue ir „London Community Gospel Choir“:

Monikos Linkytės ir garsiojo choro „London Community Gospel Choir“ bendrą koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet Trakų pilyje surengsiantis įspūdingą garsiosios grupės „A-ha“ koncertą, išskirtinį „Colours Of Bubles“ ir Šv. Kristoforo orkestro pasirodymą, taip pat ypatingą Ericos Jennings ir „Retro Orchestra“ koncertą „Džiazas po žvaigždėmis“, didžiausią šalyje elektroninės muzikos festivalį „Betsafe Radistai Village“, dueto „Sofi Tukker“ pasirodymą Vasaros estradoje Vilniuje, Kaune vyksiančius atlikėjo „Daddy Was A Milkman“ koncertą ir grupės „Pink Floyd“ legendos Roger Waters gastrolių „Us + Them“ pasirodymą, didžiausią pasaulyje šou „Pasivaikščiojimas su dinozaurais“ Kaune, įspūdingą „Disney On Ice“ šou „Stebuklinga ledo pasaka“ Vilniuje bei operos grando Placido Domingo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertą Kaune.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)