„Visą birželį viešėsiu čia, JAV, ir įrašinėsiu albumą. Su manimi dirba du prodiuseriai: Damon Elliot ir Ivy. Damonas yra Whitney Houston pusbrolis, savo sąskaitoje turintis net 7 Grammy nominacijas ir vieną statulėlę už „Lady Marmalade“ kūrinį filmui „Mulen Ružas“, – pasakoja Eleonora.

Sustoti ji tikrai neketina ir jau po savaitės žada pristatyti dar vieną vaizdo klipą, nufilmuotą Ispanijoje.

„Vasara yra metas, kai viskas tiesiog gerai. Mintys atsijungia, norisi sėsti į automobilį, paleisti garsiai muziką ir važiuoti prie jūros“, – sako dainininkė.

Dainos „I Follow You“ remiksą kūrė DJ Madu, ir E. Sebrova sako, jog tai tikrai ne pirmas ir ne paskutinis jų bendras darbas.

„Jerome Krupp yra profesionalas savo srityje, Londone groja geriausiuose klubuose, studijuoja muzikos prodiusavimą. Su juo dirbti vienas malonumas ir drąsiai galiu sakyti, kad jam vienam kol kas pavyko atskleisti vasaros pojūtį mano dainoje“, – džiaugiasi ji.

Remiksą įvertinti galite čia:

O čia originali dainos versija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)