Atlikėja yra įsitikusi, kad daina tikrai gali tapti vasaros hitu ne tik dėl įsimenamos melodijos, bet ir dėl žodžių, rašoma pranešime spaudai.

„Kiekvieną kartą dainuodama šią dainą aš išgyvenu pakilią emociją, tarsi užauga sparnai. Tai nėra daina tik apie meilę, tai yra daina apie buvimo kartu reikšmę. Ne tik buvimo kartu su mylimuoju, bet ir draugais, artimaisiais. Visi kartu mes galim nuveikti daug stebuklingų dalykų. Tai yra laimė“, – sako Baiba.

Dainos muzikos autoriai Kasparas Mėginis ir Edgaras Žaltauskas, žodžius sukūrė Vilius Popendikis.

Prieš 13 metų į Lietuvą džiazo atlikėjos specialybės studijuoti atvykusi Baiba šiuo metu daug koncertuoja privačiuose vakarėliuose, tačiau vis dažniau pagalvoja apie autorinį albumą. Ne kartą kaip džiazo atlikėja Lietuvos vardą užsienyje garsinusi dainininkė pastruoju metu atlieka daugiau populiariosios muzikos kūrinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)