Grupės siela Vaidotas Valiukevičius prisimena, jog su Migloko susipažino kiek daugiau nei prieš metus ir iš karto pajuto jai artumą.

„Būna, kai dar gerai nepažįsti žmogaus, bet jauti, jog turite kažką bendro, – sako Vaidotas. – Man labai patiko Migloko laisvė – balse, judesyje, aprangoje. Ji gyvena kaip ir aš – ne visai standartiškai ir nesistengdama tilpti į kažkokius visuomenės suformuotus rėmus. Ir mes abu šioje žemėje kartais jaučiamės truputį ufonautais.“

Ryškiu įvaizdžiu visuomet išsiskirianti Migloko sako, jog kūrinys „UFO“ yra būtent apie tokius žmonės – gyvenančius ir mąstančius šiek tiek kitaip, nei mums įprasta.

„Tai daina apie būvimą savimi, net gi jei esi truputį keistas. Apie savęs priėmimą. Būti kitokiu yra gražu ir įdomu. Žmonės pagaliau išsilaisvina ir dėl to labai smagu“, – džiaugiasi ji.

Vaidotas tiki, jog kiekvienas žmogus yra ryškus ir įdomus, tačiau daugelis vis dar bijo tą parodyti.

„Būtent apie tą baimę bei išsilaisvinimą iš jos pasakojame „UFO“ vaizdo klipe, – pasakoja jis. – Rodome, kaip į save žiūrime, priprantame prie savęs, kol galiausiai į pasaulį išeiname drąsūs, pasitikintys savimi ir svarbiausia – tokie, kokie iš tiesų esame, be jokių kaukių ar stengimosi prisitaikyti. Smagu, kad režisierė Laura Kazbaraitė puikiai suprato ir papildė mūsų mintį.“

Vaizdo klipo režisierė teigia, kad tai buvo vienas kūrybiškiausių bei inertiškiausių projektų, kuriuos teko režisuoti pastaruoju metu.
„Labai džiaugiuosi turėjusi galimybę bendradarbiauti su tokiais artistiškais, atvirais bei autentiškais dainininkais, kaip Vaidotas ir Migloko. Tikiuosi, jog ši vasariška daina ir netradicinis vaizdo klipas žiūrovus skatins nebijoti būti savimi bei išsilaisvinti nuo bet kokių socialinių ar emocinių pančių“, – sako Laura Kazbaraitė.

Kaip ir naujoji daina, taip ir visas „The Roop“ mini albumas „Yes, I Do“ – apie šviesą, pozityvumą ir tikėjimą savimi. Albumo galite paklausyti visose didžiausiose muzikos platformose, o fiziniu formatu įsigyti grupės interneto svetainėje bei koncertų metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)