Tai buvo kone įspūdingiausia vakaro akimirka, nes ji į sceną grįžo po to, kai dėl sudėtingo nėštumo teko nutraukti koncertinį turą. Dainininkė atliko dainą ir atsiėmė Ikonos apdovanojimą.

Pristatydamas J. Jackson apdovanojimui, Bruno Marsas paminėjo dainininkės nuopelnus, o ekranuose svečiai pamatė už širdies griebiantį filmą apie Janet gyvenimą. Tai - pirmoji juodaodė atlikėja, kada nors gavusi Billboard Icon Award statulėlę, rašo People.com.

Scenoje legendinė Jacksonų šeimos narė pasirodė pasipuošusiu blizgiu apdaru ir ilgaaugiais batais. Pastaruoju metu su antsvoriu kovojusi Janet atrodė gerokai sulieknėjusi ir nepavaldi laikui.

Po to, kai buvo paskelbta, jog apdovanojimas atitenka J. Jackson, visa salė ėmė skanduoti jos vardą.

Atsiimdama statulėlę, Janet pašlovino moterų teises ir teigė, kad moterys niekuomet nebebus kontroliuojamos, jomis nebus manipuliuojama, jos nebebus išnaudojamos.

Renginį vedė Kelly Clarkson, kuri pirmiausiai pagerbė šaudynių Santa Fe, Teksase, aukas ir atliko kitų atlikėjų, tokių kaip Kendrick Lamar, Ed Sheeran, Taylor Swift ir kt. hitus, sujungtus į vieną kūrinį.

Edas Sheeranas tapo geriausiu atlikėju, taip pat statulėlė jam atiteko kaip geriausiam atlikėjui vyrui, geriausiu debiutantu paskelbtas Khalid, geriausia atlikėja - Taylor Swift, geriausia grupe - Imagine Dragons, geriausią turą surngė "U2", geriausiu R&B atlikėju ir geriausiu šio stiliaus atlikėju vyru - Bruno Marsas, geriausia R&B atlikėja - SZA (aplenkdama Rihanną ir Beyonce).

Geriausio reperio kategorijoje nugalėjo Kendrick Lamar, geriausios reperės - Cardi B. Geriausiu turus rengiančiu reperiu tapo Jay-Z.

Apdovanojimų akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)