„Šiemet ypatingą dėmesį skyrėme specialiai „Jocani at Club Beach“ scenai, kurioje pakvietėme pasirodyti daugelį pačių geriausių mūsų šalies DJ‘ų“, – sako ir pats šioje scenoje pasirodymą ruošiantis Jonas Nainys.

„Labai džiaugiamės, kad „Jovani at Club Beach“ scenoje gros ir populiari lietuvaičių komanda „Lithuanian HQ“, kurios „YouTube“ kanalą seka daugiau nei 700 tūkst. gerbėjų“, – teigė Rolandas Mackevičius.

Akimirkos iš 2017 m. festivalio:

Pagrindinėje scenoje – „Filtered Tools“ ir „Humoro klubas“

Prie pagrindinėje „Betsafe Radistai Village‘18“ grosiančių ryškiausių žvaigždžių prisijungs mūsų šalį atstovaujanti grupė „Filtered Tools“. 2005 m. DJ‘ų Weax ir Donato bei prodiuserio Dxginger suburtos grupės veikloje taip pat dalyvauja dainininkė Eglė ir smuikininkas Arif. Neseniai grupė vėl atkreipė į save dėmesį atlikusi Ievos Zasimauskaitės „Eurovizinės“ dainos „When We Are Old“ versiją.

Taip pat, pagrindinėje Radistų festivalio scenoje matysime ir vienintelio bei nepakartojamo „Humoro klubo“ atstovus. Kaip jau įprasta, didžiulės sėkmės sulaukęs „Humoro klubas“ surengs išskirtinį pasirodymą, specialiai skirtą Radistų festivalio publikai.

„Filtered Tools“:

„Jovani at Club Beach“ scenoje – būrys lietuvių DJ‘ų


Pirmąją festivalio „Betsafe Radistai Village‘18“ dieną „Jovani at Club Beach“ scenoje gros Rocky, Eivee, Ridas Fominas, Articial Vibes, Gytlazz, Wild Dee bei Echo ir Dujus. Antrąją elektroninės muzikos ir pramogų fiestos dieną šioje scenoje pasirodys dar dagiau atlikėjų: Onebeat, Kernius, Mindaugas Kasparavičius, Endrio, Tatumba, Phill & Ofelija, FXB, Jonas DJ Jovani Nainys, Victor Jay, Lucky Luke, Gaullin, Dwin (Lithuanian HQ) ir Verbus & AivarasK.

Šiemet festivalyje „Betsafe Radistai Village‘18“ žiūrovai pamatys visą žvaigždžių rinktinę. Kaip jau buvo pranešta anksčiau, šiemet Radistų festivalyje gros populiarusis olandas Sander van Doorn, garsusis prancūzų DJ‘us Cédric Gervais, populiarus britų duetas „Third Party“, olandų muzikos prodiuserių duetas „Firebeatz“, britų DJ‘us ir įrašų prodiuseris D.O.D, žinomas Olandijos DJ‘ų ir prodiuserių kolektyvas „Mr. Belt & Wezol“, kartą Radistų festivalyje jau groję nutrūktgalvių olandų DJ‘ų duetas „The Antidote“ ir lietuviško kraujo turinti viena ryškiausių elektroninės muzikos žvaigždžių Šveicarijoje – Gil Glaze.

Specialius pasirodymus festivaliui ruošia vienas garsiausių Norvegijos DJ‘ų Stisema, bene geriausias Estijos didžėjus Keven K, mūsų šalį užsienyje garsinantis lietuvis Embody, DJ‘ų komanda G-Spot DJ‘s ir daugelis kitų.

Dwin (Lithuania HQ) – „LaLaLaLaLa“:

„Betsafe Radistai Village‘18“ kartu su Radistais pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“. Liepos 20-21 d. Obuolių saloje vyksiančiame festivalyje „Betsafe Radistai Village‘18“ gros daugiau nei 50 garsiausių muzikos atlikėjų ir grupių iš viso pasaulio ir Lietuvos. Trijose festivalio scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, specialūs efektai. Žiūrovai dvi dienas ir dvi naktis mėgausis ne tik muzika, bet ir begale pramogų ir linksmybių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)