Žinoma moteris yra įsitikinusi, kad kuo daugiau draudimų yra kuriama, tuo labiau žmonės nori juos pažeisti. Būtent stebint situaciją Lietuvos politikoje jai ir kilo idėja atgaivinti dar 1996 metais sukurtą dainą.

„Dar tada ši daina buvo labai populiari ir daug kur grojama. Taigi, pamaniau, kad dabar yra pats metas ją prikelti iš pelenų. Šiek tiek paieškojome, kad skambėtų šiuolaikiškai ir smagiai. Iš pradžių ją patikrinau viešėdama Anglijoje. Atsiliepimai buvo labai geri. Visi balsavo už naują dainos versiją.

Buvo smagu išgirsti nuomonę ne tik iš lietuvaičių, bet ir turkų, gruzinų ir rusų, kurie nesuprato žodžių, bet jiems patiko ritmas. Draudimais tikrai nieko nepasieksime, o tie, kurie gėrė, toliau ir gers, kaip ir mano dainoje. Kiekvienas žmogus pats nusprendžia, ar jam to reikia. Ir mano pažįstamų rate yra ne vienas, kuris, kaip sakoma, neturi stabdžių. Jei gėrimas trukdo darbui, šeimai ir aplinkiniams, visada esu prieš tai“.

Moteris pasakojo, kad pati taip pat leidžia sau atsipalaiduoti išgėrus alkoholio, tačiau jau dabar jaučia, jog artėja metas kai reikės jo atsisakyti visiškai. „Na, o kol kas dar galima dainuoti apie degtinę, ką ir darau“, – juokiasi ji.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)