Naujoje dainoje „Lazeriai“ atlikėjas ir toliau „grynina“ savo naują sceninį stilių. Soliario teigimu ši daina turėtų patikti visiems vakarėlių liūtams, nes joje skamba kokybiška elektroninį muzika ir itin mažai teksto.

„Muzika išlaisvina mintis ir atriša rankas. Meilė yra gyvenimo variklis. O muzika ir meilė kartu yra Laisvė. Skatinkime meilę. Siekime taikos. Puoselėkim laisvę... Po velnių, mėgaukimės seksu“ – pranešime spaudai sakė maištininko vaidmeniu besimėgaujantis atlikėjas.

Nors dainininkas ir dainuoja apie meilę ir laisvę, tačiau jis demonstruoja vis didesnius įsipaireigojimus savo ištikimiems ir naujiems, jo atsinaujinusios kūrybos gerbėjams.

Dainos premjera:

Juos Soliaris nudžiugina pranešdamas, kad liepos 6 d. jis numato savo naujos koncertinės programos pristatymą. Pirmasis naujos programos koncertas įvyks Klaipėdoje, gražiausioje ir aukščiausioje Lietuvos terasoje po atviru dangum „SKY21“, viešbutyje „Amberton“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)