Kalifornijos Koučelos slėnyje praūžusiame kasmetiniame muzikos ir menų festivalyje 36-erių metų ritmenbliuzo atlikėja pademonstravo penkis mados namų „Balmain“ pasiūlytus įvaizdžius.

Šeštadienį vakare scenoje ji dėvėjo kamufliažo raštu margintą kombinezoną ir avėjo blauzdas dengiančiais ilgaauliais, rašo portalas „People“.

Nepaisant įspūdingų apdarų, koncerto vaizdo įrašą namuose stebėję Beyonce gerbėjai negalėjo nepastebėti, kaip keletą sykių dainininkė nervingai taisosi drabužius, akivaizdžiai baimindamasi pademonstruoti kiek per daug, nei derėtų.

Taigi, jos ir Kelly Rowland bei Michelle Williams pasirodymas neišvengiamai buvo papildytas keliais nesurežisuotais choreografiniais sprendimais – staigiais Beyonce rankos judesiais, kai ji timpčiojo diržą norėdama pasitaisyti drabužį.

Tuo pačiu apdaru Beyonce vilkėjo ir per pasirodymą su seserimi Solange. Stebint dainininkę, buvo akivaizdu, kad drabužis, kaip ir pirmiau, kelia problemų: jai vėl teko taisytis diržą, o aukščiau kelių siekiantys batai vieną akimirką atsilaisvino ir nusmuko iki kulkšnių.

Socialiniuose tinkluose, žinoma, nestigo komentarų apie Beyonce pasirodymą galėjusius sužlugdyti drabužius.

„Twiter“ naudotojai koneveikė dizainerius, siekusius, kad Beyonce atrodytų kuo patraukliau, bet pamiršusius, kad drabužiai, net ir scenoje, visų pirma, turi būti tinkami, patogūs ir jokiu būdu nepavesti.

Aistringi Beyonce gerbėjai negalėjo nesižavėti atlikėjos profesionalumu: kaip ji sugebėjo nepamesti ritmo, tuo pačiu metu besirūpindama, kad nenutiktų taip, kaip kartą nutiko Janet Jackson, stebėjosi jie.

Visų penkių per festivalį matytų Beyonce sceninių drabužių autorius – mados dizaineris Olivieris Rousteingas. Dainininkės įvaizdį jis kūrė konsultuodamasis su pačia atlikėja, stiliste Marni Senofonte ir dar keliais Beyonce komandos nariais. Atlikdama skirtingus kūrinius dainininkė pasirodė ir su prabanga tviskančiu, kristalais nusagstytu triko, ir su klasikinio stiliaus geltonu džemperiu bei trumpučiais džinsiniais šortais.

Paklaustas, kas tapo sukurtų apdarų įkvėpimo šaltiniu, O. Rousteingas atsakė, kad Beyonce pati pageidavo, kad drabužiai būtų militaristinio stiliaus, mat visas šou buvo skirtas išaukštinti tuos, kurie nepalūžta ir niekada nepasiduoda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)