„Santykiuose žodžiai „Tik Tau“ gali būti ir patys gražiausi ir patys baisiausi pasaulyje. Nauja ir agresyvi mūsų daina balansuoja tarp šių abiejų prasmių“, - pranešime spaudai apie naują dainą sakė grupės vokalistas Mykolas Katkus.

Kūrinį galite išgirsti čia:

Su patyrusiu šokių muzikos prodiuseriu Andrium Kaukliu („Happyendless“) savo naują albumą „Drama“ įrašinėjantys „The Station“ neslepia, kad naujame albume grupė skambės kitaip nei pirmąjame, dvi MAMA nominacijas užsidirbusiame „Išsišakojančių takelių mieste“.

„Garsai – šviežesni ir aštresni, skambesys – dabartinis, muzika gerokai ritmiškesnė. Bet ir toliau rašom prasmingus tekstus“, - sakė M.Katkus.

Naują albumą „Drama“ pristatymo turas prasidės koncertais Klaipėdoje ir Kaune, o gegužės 4 dieną pristatymas įvyks ir Vilniaus klube „Tamsta“ gegužės 4 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)