Pastaruoju metu dėl E. Dragūno pasisakymų socialiniuose tinkluose nerimsta aistros. Užkietėję atlikėjo gerbėjai stojo ginti savo dievuko, tačiau jis taip pat sulaukė ir daugelio žinomų žmonių bei dalies gerbėjų priekaištų.

Į situaciją įsigilinęs muzikos apžvalgininkas Karolis Vyšniauskas socialiniame tinkle „Facebook“ rašė, kad šis momentas yra testas Donato Montvydo karjerai, mat iki šiol su E. Dragūnu bendradarbiavęs Donatas šia tema viešai nepasisakė. Anot K. Vyšniausko, tikrasis lūžis lietuviškoje muzikoje įvyktų, jei prabiltų pats Donatas.

„Sveikinu „Power Hit Radio“! Vis dėlto, tikrasis lūžis šioje istorijoje ir lietuviškoje muzikoje apskritai būtų, jei prabiltų Donny. Dabartinis momentas yra testas jo karjerai: ar jis tikrai yra naujos kartos, vakarietiškos etikos ir estetikos popkūrėjas ar, visų pirma, įrankis, patys žinote kurio vadybininko naguose. „Nieko verta“ buvo didžiulė klaida Donny karjeroje, kurią dabar yra proga ištaisyti atsiribojant nuo S** personos. Donny yra vienas talentingiausių artistų, kokie kada nors buvo Lietuvos popscenoje. Jo karjera verčia mąstyti apie atlikėjų-vadybininkų santykius ir kiek laisvės atlikėjai realiai turi reikšti savo nuomonę klausimais, kurie tikrai rūpi – o ne tik dalyvauti saugiose gerumo akcijose. Tikiu, kad jis prabils ir atsiribos“, - „Facebook“ rašė K. Vyšniauskas.

Deja, D. Montvydas šia tema kalbėti kol kas nėra nusiteikęs. Naujienų portalui DELFI jis sakė situacijos komentuoti tiesiog nenorintis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (403)