„Televizijos projektai leidžia man atsiskleisti kaip dainininkui ir net patį save atrasti vis naujame amplua, muzikos stiliuje. Net ir dainuodamas kitų kurtas dainas, stengiuosi jas atlikti savaip,“ – pranešime spaudai pasakoja šiuo metu TV projekte „Dainuok mano dainą“ dalyvaujantis Edgaras. „Taip ieškodamas atradau, kad man labai patinka funk stiliaus muzika. Ji tokia spalvinga, energinga ir uždeganti, kad gimė ne viena daina mano galvoje. Noriu pasidalinti pirmąja jų su savo gerbėjais.“

Edgaras Lubys šia daina sustoti neketina, įrašinėja jau kitas savo studijoje ir žada pristatyti vėliau visą savo kurtų dainų programą disco/funk stiliumi. Kol vyksta kūrybos procesas ir repeticijos, garsus atlikėjas kviečia muzikos gerbėjus įvertinti jo naująjį darbą „Diskomiražas“.

Dainos vizualizacijai buvo panaudoti 70-aisiais populiarios Amerikos laidos „Soultrain“ vaizdai, kai disco/funk muzika tiesiog karaliavo topuose ir šokių aikštelėse.

Įvertinti dainą galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)