Kaip rašoma pranešime spaudai, koncerto žiūrovų laukia nepamirštamas renginys, kuriame skambės pačios žinomiausios „Tele Bim-Bam“ dainos. N. Čereškevičienė tikina, kad amžiaus cenzo šiame renginyje nėra – koncerte laukiami visi, kurie neabejingi „Tele Bim-Bam“ dainoms.

„Mamos suknelė“, „Musė“, „Voras“, „Dinozauras“, „Tele Bim-Bam gatve“, „Tilili Tilili“, „Baltoji varnelė“, „Rytoj skrisime“ – šios ir kitos puikiai visiems žinomos dainos skambės nuotaikingame koncerte. Koncertą ves pati kolektyvo vadovė, kompozitorė ir režisierė N. Čereškevičienė.

„Visas kolektyvas labai linksmai nusiteikęs ir nekantrauja, kada galės susitikti su savo klausytojais. Ir ne tik mažaisiais, o ir suaugusiais. Tie, kas vaikystėje klausė „Tele Bim-Bam“ dainų, dabar į koncertus ateina su savo atžalomis. Smagu, kad koncertuose dainuoja ir tėveliai, ir vaikučiai. Pastebėjome, kad tėvai dainuoja net garsiau už savo vaikus. Laukiame ir močiučių, ir senelių – bus labai geras „tūsas“ visiems“, – šypsosi „Tele Bim-Bam“ vadovė, koncerte uždainuosianti kartu su savo auklėtiniais.

„Klaipėdoje esame surengę keturis „Tele Bim-Bam“ koncertus. Visi jie turėjo didelį pasisekimą. Nusprendėme, kad ir kituose miestuose reikėtų surengti „Tele Bim-Bam“ šventę. Juk laikas, praleistas kartu su šeima, yra neįkainojamas. „Tele Bim-Bam“ yra vienas iš tų kolektyvų, kurių dainas moka ir mažieji, ir vyresni renginio svečiai. Tad tėvai koncerte tikrai nenuobodžiauja“, – sako koncertų organizatorius Jevgenij Sokolov.

„Tele Bim-Bam“ savo koncertus surengs trijose Lietuvoje miestuose. Jau balandžio 14 d. vaikų kolektyvas koncertuos Klaipėdos koncertų salėje, balandžio 22 d. ir gegužės 19 d. Kaune, „Girstučio“ kultūros rūmuose, o gegužės 26 d. pasirodys Vilniaus kongresų rūmuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją