Praėjusią savaitę DJ‘ų duetas sulaukė dėmesio iš elektroninės muzikos naujienų portalo „EDM.com“. Vienas įtakingiausių šokių muzikos pasaulio portalas paskelbė straipsnį apie didžiausią Radistų svajonę, rašoma pranešime spaudai.

„Susipažinkite su lietuvių didžėjų duetu, kurie sukūrė savo elektroninės muzikos festivalį“ – taip pavadintame straipsnyje „EDM.com“ praneša apie J. Nainį ir R. Mackevičių. „Kokia neparasta yra šio lietuvių dueto kelionė!”.

„EDM.com“ teigia, kad didžiulio būrio gerbėjų palaikomi Radistai yra vienas greičiausiai populiarėjančių elektroninės muzikos prodiuserių duetų visoje Europoje. „Iš Lietuvos kilę DJ‘ai pirmąjį festivalį „Radistai Village“ surengė dar 2009 m.“, - pažymi „EDM.com“. „Nuo tada Radistai ilgai ir nuosekliai dirbo. Didžiausia jų svajonė – groti „Tomorrowland“ festivalyje. Labai tikėtina, kad jie sugebės šią svajonę įgyvendinti“.

Šiandien Radistai pristatė dainai „Runnin‘ Away“ sukurtą „lyric“ video. Nuotaikingą animacinį vaizdo klipą jau galima pamatyti oficialiame dueto kanale „YouTube“.

„Kūrinys „Runnin‘ Away“ - tai visiškai nauja daina, kurią įrašėme su jaunu muzikos prodiuseriu Gyčiu Valicku, pasivadinusiu Echoes pseudonimu“, – sako J. Nainys.

„Tai dar vienas naujas kūrinys ir mes tikimės, kad jis patiks ne vienam mūsų gerbėjui“, – teigia R. Mackevičius.

Jaunosios kartos prodiuseris Gytis Valickas–Echoes yra dainų autorius ir atlikėjas, bendradarbiaujantis su Donny Montell, „SEL“, Vaidu Baumila, Giedre Kilčiauskiene ir Paula. Būtent Echoes prodiusavo geriausiu 2016 m. „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimuose pripažintą Donny Montell albumą „#BLCK“.

Didžiausias Lietuvoje elektroninės muzikos festivalis „Betsafe Radistai Village 2018“ Obuolių salą drebins liepos 20-21 dienomis. Šiemet festivalio dalyvius džiugins daugiau nei 50 garsiausių muzikos atlikėjų ir grupių iš viso pasaulio ir Lietuvos. Trijose festivalio scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, specialūs efektai. Žiūrovai dvi dienas ir dvi naktis mėgausis ne tik muzika, bet ir begale pramogų ir linksmybių. Organizatoriai neabejoja, kad „Betsafe Radistai Village 2018“ taps įspūdingiausiu festivaliu Radistų istorijoje.

„Betsafe Radistai Village 2018“ kartu su Radistais pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet surengsiantis žaibiškai išpopuliarėjusio britų atlikėjo Rag’N’Bone Man pasirodymą ir stogą raunantį pankuojančių čigonų grupės „Gogol Bordello“ šou Vilniuje, taip pat garsiosios grupės „A-ha“ išskirtinį pasirodymą Trakų pilyje, atlikėjo „Daddy Was A Milkman“ ir visų laikų didžiausiu uždarų erdvių koncertu pretenduojantį tapti „Pink Floyd“ genijaus Roger Waters koncertą „Žalgirio“ arenoje Kaune.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)