Klausytojams jos pateikia pirmąjį kūrinį „Tau, meile“.

„Kuo skirsimės nuo kitų grupių? Visų pirma tuo, kad dainuosime populiariąją klasiką, ši niša dar nėra užimta, kadangi scenoje nesame naujokės ir kiekviena iš mūsų jau turime savo klausytojų ratą, tad kodėl nesujungus jo į vieną?“ – šypteli R. Norvilė

Idėja susiburti su dar keliomis kolegėmis bendram projektui Renatai kilo prieš keletą metų, tik viskam savas laikas.

Tas laikas atėjo, kai savo idėją ji papasakojo Neringai Nekrašiūtei, kuri tuo metu dalyvavo projekte su Renatos vyru Deivydu Norvilu – Deiviu.

„Dvejus metus trise – Renata, Deivis ir aš – džiuginome savo klausytojus Kalėdiniuose koncertuose. Tuo metu kai Deivis vienas dainuodavo ant scenos, o mes su Renata užkulisiuose laukėme savo pasirodymų, ji vis prasitardavo: „Žinai, mums būtinai reikia dainuoti kartu“. Vienais metais palinksėjome, kad taip – reikia, antrais, o sausio mėnesį Renata ėmė ir man paskambino, pasakė, kad turi dainą, kurią jai sukūrė Deivis ir ją nori įrašyti. Taip viskas ir prasidėjo... “, – pasakoja Vaida Genytė.

Renata įsitikinusi, kad tiek daug laiko, kol mintis realizavosi ir virto kūnu prabėgo ne veltui. „Manau, atėjo tinkamiausias laikas. Niekas gyvenime nevyksta atsitiktinai. Per tuos metus visos sukaupėme daug patirties – ir gyvenimo, ir scenos, turime kuo pasidalinti“, - sako Renata.

Būtent tai – su metais augančią patirtį, išmintį, stiprybę – trejeto pavadinimas ir atspindi. „La forza“ išvertus iš italų kalbos – „jėga“.

„Norėjome, kad pavadinimas būtų reikšmingas, stiprus, o „La forza“ kaip tik toks ir yra. Supratome, kad visos kartu mes esame didelė jėga“,– šypteli moterys.

Populiarioji klasika leidžia šiek tiek nukrypti nuo griežtų klasikos taisyklių, bet reikalauja balso galimybių bei profesionalumo. Vaida, Renata ir Neringa aktyviai koncertuoja jau ne vienerius metus, dalyvauja kituose projektuose, tad „La forza“ bus dar vienas svarbus projektas jų ilgame sąraše.

„O ar nenukentės svarbiausias mūsų visų gyvenimo projektas – šeima? Ne, nes kai mama yra laiminga dirbdama širdžiai malonų darbą, tai ir šeima yra laiminga,“ – šypteli žinomos moterys.

​​​

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)