„Kai skambina žurnalistai, arba sutinku seniai matytus bičiulius: visi klausia, ar mačiau savo dukros vyrą, ar tikrai jis labai turtingas. Muzikinis kelias, kuriuo einu, nelabai kam ir rūpi. Bet taip visada buvo: žmonėms smalsu, kuo ir su kuo gyvename“, - šypsosi Giulija ir išsyk atsako: - „Taip, savo dukros vyrą mačiau, ir vestuvėse buvau. Ir pati gyvenu su tuo pačiu, tik štai muzikinis kelias pakito“, - pasakoja Giulija.

Jei anksčiau ją buvote įpratę matyti vieną scenoje, dabar šalia atlikėjos - gyvo garso grupė.

„Gyvenime buvo įvairių muzikinių periodų, o su metais išaugo dar didesnis siekis klausytojams dovanoti gerą, profesionalų skambesį“, - sako ji.

Daugelis muzikantų mėgsta kartoti, kad iš vieno dalijasi geriau, turėdami minty, kad vienam koncertuoti kur kas labiau apsimoka finansiškai, nei su visa grupe.

„Tai tikra tiesa: tiek, kiek investuojame į naujų dainų kūrimą bei repeticijas labai retai kada atsiperka. Bet, kai pamatai laimingus po koncerto klausytojus ir savo grupės narius, supranti, kad visų pinigų gyvenime neuždirbsi, o džiaugsmas ir palaima, kurią kas kartą dainuodama patiriu, yra neįkainojama“, - įsitikinusi Giulija.

Šiandien atlikėja pristato naują dainą ir kviečia ją išgirsti:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)