„Tik niekam nesakyk, ką akys mato, verčiau pasiklausyk naujausios mūsų dainos“ – pranešime spaudai juokiasi Alanas. „Pasitinkame pavasarį intensyviai dirbdami ties nauju albumu „Evoliucija“ ir su džiaugsmu dalijamės naujausiu kūriniu. „Niekam nesakyk“ yra tikra personiška daina, joje daug gyvenimo ir patirties. Ji turi savo paslaptį bei savo jėgą ir gerbėjai ją pasiims“, – paslaptingai šypsosi Alanas.

„Džiaugiamės rezultatu, kurį įgyvendinome įrašų studijoje MR15. Šis kūrinys – tik nedidelė dalelė to, ką mes jums ruošiame albume „Evoliucija“. Neslėpsiu, esame labai patenkinti galutiniu dainos „Niekam Nesakyk“ suvedimu bei masteringu, kurį padarė „Freakin Studio“. Profesionalai dirba su profesionalais“ – užtikrintai priduria Aras.

Prieš grįždami į įrašų studiją toliau tęsti savo darbų, grupės nariai prasitarė, kad šiuo metu pradėjo bendradarbiauti su reklamos agentūra „Piranha Productions“, su kuriais bus filmuojamas naujojo singlo vaizdo klipas, kuris jau greitai išvys dienos šviesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)