Nors scenoje Juozas seniai nėra naujokas (tie, kurie atidžiau seka Lietuvos muzikinį pasaulį, yra pastebėję jį gitara grojantį šalia Donato Montvydo, Vaido Baumilos, Monique ir kitų), debiutinio albumo išleidimas jam – ypatingas, naują etapą žymintis pasiekimas, skelbiama pranešime spaudai.

„Prieš kelis metus daug kūrėme su eksperimentinio džiazo grupe „Insearch", tačiau šios veiklai nurimus, man pradėjo trūkti savirealizacijos, – sako muzikantas. – Nors rašau kūrinius kitiems atlikėjams, po truputį pradėjo kauptis ir asmeninės dainos. Albumas „Mixed Blessing" – tai tam tikras ženklas, jog pagaliau užaugau, įgijau drąsos ir pasitikėjimo tas dainas išleisti į pasaulį."

Juozas pasakoja, jog albumo pavadinimas „Mixed Blessing" reiškia dvilypę palaimą – ir teigiamų, ir neigiamų emocijų keliančius reiškinius. „Supratau, kad kiekviena svajonė yra nepasiekiama be sunkumų, tačiau, kad ir kaip ten bebūtų, laimingas esi tik eidamas link savo tikslų", – tikina atlikėjas ir priduria, jog debiutinio albumo išleidimas buvo viena iš tų įgyvendintų svajonių.

Kartu su albumu pristatydamas ir naujausią kūrinį „Vaikystės kieme", kuris visai neseniai laimėjo LRT Radijo dainų konkurso trečiąją vietą, muzikantas pripažįsta, jog saulėtos vaikystės popietės kieme su draugais žaidžiant lauko žaidimus iki šiol jam sukelia nostalgiją.

„Nors dar nesijaučiu senas, bet prisiminti vaikystę labai gera. Stengiuosi kartais aplankyti Vilniuje esantį vaikystės kiemą. Rekomenduoju visiems – apsilankykite, pasivaikščiokite ir sugrįžkite į nubalnotų kelių, pagaliukais pažymėtų futbolo vartų ir geriausių kiemo slaptaviečių prisiminimus", – šypsosi Juozas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją