„Niekada nesitikėjau, kad su muzika taip įsibėgėsime. Kažkada buvau į sąsiuvinį užsirašęs, ką naujo norėčiau nuveikti, ką dar gyvenime pabandyti. Tarp norų buvo ir dainų įrašai, bet tai labiau panašėjo į svajonę nei realų planą“, – pranešime spaudai sako „Daddy Was A Milkman“ pseudonimu prisistatantis Ignas Pociūnas. „Jausmas toks, lyg šoktum į upę ir leistum srovei nešti tave. Aplanko supratimas, kad tai laikina ir kažkada šita upė gali baigtis kriokliu. Taip ir gimė daina „Waterfall“. Šiandien pristatome dainos vaizdo klipą – vieną iš penkių „Daddy Was A Milkman“ koncertinių video, kuriuos režisavo Rimas Sakalauskas“.

„Daddy Was A Milkman“ – „Waterfall“:

„Daddy Was A Milkman“ naująją vinilo plokštelę „Inadequate“ pristatys Vilniaus knygų mugėje, kur dalyvaus „Muzikos salėje“ vyksiančiuose renginiuose. Be to, „Daddy Was A Milkman“ šeštadienį lankysis bilietų platintojo „Bilietai.lt“ stende, kuriame gerbėjams dalins autografus, bus galima įsigyti vinilo plokštelę „Inadequate“ ir debiutinį albumą „Daydreaming“.

Išskirtinį „Daddy Was A Milkman“ koncertą „Žalgirio“ arenoje pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet Vilniuje surengsiantis ypatingą dainininkės Erica Jennings pasirodymą, populiaraus britų atlikėjo Rag‘N‘Bone Man, pankuojančių čigonų grupės „Gogol Bordello“ koncertus, įspūdingą „A-Ha“ pasirodymą Trakų pilyje, didžiausią šalyje elektroninės muzikos festivalį „Radistai Villlage 2018“ ir legendinio „Pink Floyd“ kūrybos genijaus Roger Waters koncertą Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)