Tris savaitės Monika Marija ir jos komanda tobulino „The Truth" kūrinį taip, kad jis išlaikytų tikrąjį skambesį, tačiau atspindėtų ir pačią atlikėją, skelbiama pranešime spaudai.

„Kiekvienas atlikėjas yra skirtingas, jis atlikdamas kūrinį įdeda dalį savęs, todėl natūralu kad pasikeičia ir pati daina. Monika Marija yra emocionali, stiprų vokalą turinti dainininkė, todėl įrašinėdami stengėmės parodyti jos stipriąsias puses, kartu pernelyg nepabėgdami nuo pirminės idėjos",- sako dainos aranžuotę tobulinęs kompozitorius Vytautas Bikus.

Kad naujoji kūrinio versija ne stipriai skirsis nuo tos, kurią pristatė pati Erica Jennings , patikina ir Monika Marija.

„Galutinė dainos versija ir panaši į pradinę, ir skirtinga - visi pagrindiniai dainos elementai išlikę, struktūra taip pat nesikeitė, tačiau keitėsi mažos detalės, kurios galutiniame paveiksle labai svarbios ir paverčia dainą savotiška, mana. Iš pat pradžių labai stengiausi, norėjau į dainą įdėti savęs, bet kuo daugiau klausiausi, kuo daugiau dirbau prie pasirodymo, tuo mažiau papildomų naujovių norėjosi. Tad dabartinis variantas, kurį išleidžiame yra švarus, lengvas, bet taip pat ir artimas man bei mano stiliui",- apie dainą sako Monika Marija, išduodanti, kad gražiausia kūrinio vieta – „gospelo" dalis, kurioje atlikėja tarsi bendrauja su pritariačiomis vokalistėmis.

Jau kitą šeštadienį, Monika Marija už savo dainą kovos tiesioginėje „Eurovizijos" pusfinalio transliacijoje, kurioje dar kartą žada nustebinti nauju įvaizdžiu. Vis tik atlikėja sako, jog turint omenyje, kad Lisabonoje vyksiančioje „Eurovizijoje" savo dainos „pagražinti" vizualizacijomis ir specialiaisiais efektais šiais metais nepavyks nei vienam dalyviui, savo pasirodyme šių triukų Monika Marija taip pat naudoti nežada.

„Esu dėkinga žmonėms, palaikantiems mane ir tikintiems, kad galiu šiemet savo šalį atstovauti Lisabonoje. Nusprendėme, kad vis dėlto norime atsisakyti visų pagalbinių priemonių, puošmenų, vizualizacijų, nes Lisabonoje jų nebus, tad norime pasirodyme akcentuoti du svarbiausius dalykus - atlikėjo balsą ir dainą, būtent tai bus vieninteliai du ginklai, kurie figūruos išėjus į tarptautinį etapą",- sako savo sėkme tikinti Monika Marija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)