Kol kas visų žvilgsniai yra nusitaikę į Dua Lipą, kuriai prognozuojama daugiausiai „Brit Awards“ statulėlių. Šiemet ji yra nominuota kaip geriausia moteris atlikėja, o taip pat tikisi laimėti ir geriausio albumo, singlo, pasirodymo bei vaizdo klipo kategorijose.

Didžiausiomis jos konkurentėmis laikomos ne ką mažiau populiarios atlikėjos Paloma Faith, Jessie Ware, Kate Tempest ir Laura Marling.

Ceremonijoje pasirodęs Edas Sheeranas taip pat tikisi sulaukti nemažai dėmesio ir apdovanojimų. Jis yra nominuotas ne vienoje kategorijoje, tačiau kritikai kol kas jam užtikrintai prognozuoja vyro atlikėjo laimėjimą.

Metų muzikos atlikėja tapo Dua Lipa. Geriausio vyro atlikėjo statulėlę atsiėmė Stormzy. Geriausia tarptautine grupe pripažinti „Foo Fighters“.

Geriausiu metų singlu pripažintas „Rag'N'Bone“ kūrinys „Man“. Geriausiu tarptautiniu atlikėju vyru įvardintas Kendrickas Lamaras.

Geriausia debiutante paskelbta „Dua Lipa“. Ji atsiimti statulėlės lipo jau antrą kartą.

Titulą už geriausią metų britų grupę atsiėmė veteranai „Gorillaz“. Pasaulinės sėkmės apdovanojimas įteiktas Edui Sheeranui.

Harry Styleso „Sign of the Times“ vaizdo klipas pripažintas geriausiu. Geriausiu metų albumu pripažintas atlikėjo „Stormzy“ rinkinys „Gang Signs & Prayer“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)