Tuoj po legendinio ketvertuko seka džiazo pionierius Loisas Amstrongas, televizijos komedijų aktorė Lucille Ball, kino legendos Humphrey Bogartas, Marlonas Brando, Charlie Chaplinas, Jamesas Deanas ir Marilyn Monroe, animacinių filmų herojus peliukas Mikis, dainininkai Elvis Presley ir Frankas Sinatra.

"Variety" rašo, kad žmonės "The Beatles" vadina "šimtmečio žvaigždėmis", nes per pastaruosius 100 metų šios asmenybės labiausiai nusipelnė pramogų verslo pramonei ir visam pasauliui.

Laikraštis išspausdino sąrašą, kurį sudaro 100 atstovų iš įvairių pramogų verslo šakų, tarp jų yra aktorių, režisierių, scenaristų, muzikantų, televizijos laidų vedėjų, gyvūnų, komikų ir animacinių filmų herojų. Sąraše taip pat galima sutikti Johnny Carsoną, JAV kantri muzikos superžvaigždę Johnny Cashą ir Lassie.

Nugalėtojus "Variety" redaktoriai išrinko apklausę nemažai pramogų industrijos profesionalų, "Variety" darbuotojų, taip pat atsižvelgdami į internete balsavusių žmonių nuomonę.

Keletas kriterijų, pagal kuriuos buvo vertinami kandidatai: dalyvių komercinis, kūrybinis, politinis ir socialinis indėlis, ir netgi tai, ar jų paveikslai buvo atvaizduoti ant marškinėlių, kaip, pavyzdžiui, J.Deano.

Sąrašą "Variety" turėtų išspausdinti sekmadienį, minėdama 100-ąjį laikraščio jubiliejų. "Visai natūralu švęsti kartu su 100 žmonių, kurių dėka mes turime apie ką kalbėti", - sakė vyriausiasis laikraščio redaktorius Stevenas Gaydosas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją