„Kviečiu į vienos nakties muzikinį romaną. Tai bus išskirtinis pasirodymas, nes aš ir žiūrovai būsime labai arti. Tai padės pažinti savo gerbėjus, o jiems – mane. Vien ši mintis labai įkvepia“, – sako E. Jennings.

2017 m. pabaigoje pasirodęs E.Jennings albumas „New Standards“ buvo įrašytas Briuselio ir Niujorko įrašų studijose. Tiek už Atlanto, tiek dainininkės gimtojoje Airijoje muzikos kritikai puikiai įvertino pirmąjį atlikėjos džiazo ir soulo muzikos darbą. Nemažai prie sėkmės prisidėjo tai, kad naujos dainos buvo įrašytos kartu su talentingais džiazo muzikantais, dirbusiais su muzikos legendomis Bobu Dylanu, Liza Minelli, Franku Sinatra ir daugybe kitų.

„Žaviuosi dainininkėmis Aretha Franklin ar Amy Winehouse, todėl seniai svajojau apie retro skambesio įrašą. Albumas „New Standards“ padėjo naujai atrasti save šioje muzikoje”, – sako E.Jennings.
Pernai dainininkė surengė du albumo pristatymo koncertus. Teatralizuotame pasirodyme „Istorijos iš Niujorko“, į kurį buvo išpirkti visi bilietai, kartu su E.Jenning į sceną žengė ir „Vilnius City Opera“ komanda. Vėliau atlikėja surengė slaptą koncertą džiazo klube „Jazz Cellar“, kuris tą vakarą buvo sausakimšas.

„Išrankiausi džiazo gerbėjai išgyrė mano debiutą. Naujame amplua jaučiuosi labai laisvai, be to, su manimi groja be galo talentingi muzikantai“, – pasakoja E. Jennings.

Erica Jennings – „Since you came to town“ | „Driftin'“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)