Šeštadienį Šv. Mykolo Arkangelo (Įgulos) bažnyčioje bus galima nemokamai pasiklausyti austrų džiazo trio K.O.P.G., tai yra kontrabosininko, smuikininko ir būgnininko-perkusininko atliekamos programos "Atviros širdys".

Tą patį vakarą naktiniame klube "Naktinė oazė" koncertuos svečiai iš Didžiosios Britanijos, pasivadinę "Mr. Gone featuring Afro Elements". Tai elektrine bosine gitara grojantis Simonas T. Bramley, pravarde Mr. Gone, pastaruoju metu darantis įrašus ir koncertuojantis su jazz-funk stiliaus grupe "Afro Elements".

Vadinamosios džiazo sesijos metu "Oazėje" pasirodys lietuvių bei estų atlikėjai.

Sekmadienį Kauno sporto halėje gros atlikėjai iš JAV, vadovaujami garsaus saksofonininko Maceo Parkerio, kurio vardas neatsiejamas nuo funky stiliaus muzikos.

Prieš šį koncertą Kauno sporto halės prieigose pirmą kartą vyks skulptūrų festivalis "Rudens džiazas". Menininkai, įkvėpti rudenėjančios gamtos grožio ir džiazo muzikos, pamėgins kurti skulptūras iš medžių lapų. Planuojama, kad Ąžuolyno kaimynystėje visomis rudens spalvomis sužibės unikali skulptūrų alėja.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją