Prie daugiau nei penkerius metus gyvuojančios grupės prisijungusi Indrė pripažįsta, kad ateiti į jau tvirtai susiformavusią grupę nėra paprasta: „Man tai – didelis iššūkis. Suprantu, kad laukia daug darbo, kūrybinės veiklos, koncertų, taigi esu labai laiminga, turėdama galimybę dirbti su šiom talentingom merginom ir visa kūrybine komanda. O, žinoma, Giedrės pakeisti aš nebandysiu – būsiu savimi ir stengsiuos į grupę įnešti savitų spalvų ir naujo vėjo“.

Ilgaplaukė gražuolė buvo pristatyta muzikiniame klube „Tamsta“ vykusio koncerto metu, į kurį susirinko nemažas būrys atlikėjų draugų bei gerbėjų. Koncerto metu netrūko nei jautresnių momentų, nei garsaus juoko.

Iš pradžių scenoje pasirodė įspūdingais raudonais dizainerių „MK Drama Queen“ kostiumais pasipuošusios Akvilė Kisielienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė ir Giedrė Linkevičienė. O antrosios koncerto dalies pradžioje į sceną buvo pagaliau pakviesta ir naujoji grupės narė Indrė, su kuria atliktas pirmasis kūrinys sužavėjo ir sujaudino publiką.

Jaudulio nepavyko nuslėpti ir pačioms dainininkėms – ašaros telkėsi ir jų akyse. Nenuostabu, kad vienos emocijos keitė kitas, bet kulminaciją koncertas pasiekė uždainavus visoms keturioms merginoms – publika šėlo atsistojusi, o pačios merginos su gyva grupe negailėjo jėgų bei energijos bei užkūrė tikrą pirtį susirinkusiems renginio svečiams.

Naujuoju sąstatu grupę „Qeens of Roses“ išvysite jau netrukus. Artimiausiuose merginų planuose – autorinių dainų kūrimas, kuriam, kaip teigia pačios, vykstant pokyčiams grupės sudėtyje labai pritrūko laiko. Taip pat atlikėjos jau yra paruošusios Lietuvos šimtmečiui skirtą kūrinį, kurį greitai pristatys klausytojams.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)