„Vieni šiais metais ieško kažkokios žinutės dainose, kiti pažeidinėja taisykles, dar kiti pasakoja apie užkulisius, ieško teisybės, piktinasi. O mes... Mes tiesiog dainuojam ir darom tai, kas mums labiausiai patinka", – sako Kotryna Juodzevičiūtė.

Kartu su stipria komanda ji vėl žengia į „Eurovizijos" atrankų sceną. Pasirodymo metu atlikėjos užnugaryje – penki profesionalūs šokėjai ir pritariantieji vokalistai. O ir kūrinys ne ką prastesnis - tarptautinės komandos parašyta daina „That Girl" jau sulaukė nemažai komplimentų.

Antradienį vykusiame atrankų filmavime, komisijos nariu tapęs garsus podiuseris Leonas Somovas nepagailėjo dainai gražių žodžių ir teigė matantis šį pasirodymą net ir didžiojoje „Eurovizijos" scenoje.

„Man labai gera dainuoti šią dainą. Jos stilistika, skambesys – viskas man labai artima. Dirbu su pačia geriausia komanda. Su dainos autoriais dažnai susiskambiname, jie man labai padeda.

Taip pat kartu su manim dirba stilistė Glorija Gžimalaitė, vokalo mokytoja Raimonda Tallat-Kelpšaitė, vizualizacijų autorius Deividas Bendžius, pasirodymo režisierius aktorius Mantas Bendžius... Visas idėjas gvildenom kartu su visa mano pritariančiųjų vokalų komanda. Tai tik įrodymas, kad jaunoji karta nusileisti nežada",- šypsojosi Kotryna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)