„Oficiali mūsų grupės gimimo data – gegužės 12-oji, bet visus šiuos metus galime skelbti jubiliejiniais", – sako „Skamp" narys Vilius Alesius.

„Kai „Summertime" tapo didžiuliu hitu, man buvo ką tik suėję 18-ka. Tai buvo 1998-ųjų vasara. Ir nuo tada mums šauniai sekėsi gyventi iš muzikos. O kai tau smagu – laikas lekia, – šypsosi Erica Jennings. – Mes užaugome kartu, visa karta užaugo su mumis. Ir tikrai turime, ką švęsti, galvodami apie šiuos 20 metų, nes tai – daugiau nei muzika. Tai – mūsų gyvenimai, mūsų draugystės, o kartu – ir tai, kaip Lietuva pasikeitė per tuos du dešimtmečius."

Pastaraisiais metais „skempai" dirbo patyliukais. Paskelbę, kad Ericą išleidžia į motinystės atostogas, Viktoras Diawara ir V. Alesius neviešino, kas vyksta „Skamp" kūrybinėje stovykloje, skelbiama pranešime spaudai.

Netrukus E. Jennings pradėjo solo karjerą, ją tęs ir toliau. „Bet esu labai laiminga, kad vėl ėmėmės kūrybos su vaikinais. Perėjome kūrybinio augimo procesus ir rezultatai – daug žadantys, o naujoji medžiaga – išties jaudinanti. Dabar esame sutelkę dėmesį į M.A.M.A scenos užkariavimą", – sako Erica.

V. Alesius atskleidžia, kad ant apdovanojimų scenos „Skamp" parodys savo jubiliejinę retrospektyvą, o kartu pristatys naujausią dainą „It's You", kurią atliks kartu su bičiuliais iš Didžiosios Britanijos: dėl šio pasirodymo į M.A.M.A ceremoniją atskris reperis Fernquest ir dainininkas Antony iš „Dirty goods".

„Bemaž metus su „Skamp" nekoncertavome, todėl mūsų pasirodymas M.A.M.A renginyje bus savotiškas sugrįžimas į viešumą po metų pertraukos", – sako Vilius, kitados kūręs alternatyvius apdovanojimus T.Ė.T.Ė.

Šiandien jį džiugina, kad alternatyvai yra vietos ir M.A.M.A ceremonijoje.

„Ką galiu pasakyti... Smagu, kad M.A.M.A apdovanojimai vyksta, malonu, kad suteikia šansą ne tik vyresniems, bet ir jaunesniems iškilti į dienos šviesą, kad aprėpia ir alternatyvos atlikėjus, tad kol as T.Ė.T.E.I nėra ką veikti", – juokiasi V. Alesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)