„Šiandien man ypatinga diena. Atrodo, kad į šį kūrinį sudėjau maksimaliai save, įvairius savo išgyvenimus, kurie man netgi yra skaudūs. Bet tai nereiškia, kad daina nėra pozityvi. Čia viskas priešingai – reikia gyventi ir skaudžias akimirkas paleisti, jos juk praeina“, - savo pamąstymais apie naująjį kūrinį pranešime spaudai dalinasi Paula.

Prieš keletą mėnesių atlikėja tvirtai pareiškė į konkursą sugrįšianti tik tuo atveju, jeigu turės savo autorinį kūrinį, kuriuo tikės šimtu procentų. Atrodo, kad šie žodžiai išsipildė su kaupu.

„Kalbant apie kūrinio atsiradimą ir kaip mano kelyje atsirado tokia komanda, aš galiu pasakyti tik viena – to negalėjau susapnuoti net pačiame geriausiame sapne. Sakoma, kad niekas nevyksta veltui, todėl tikiu, kad tai nutiko irgi neatsitiktinai. Prieš keletą savaičių skridau į Stokholmą, kur sudėjome paskutinius taškus tam, ką sukūrėme su Gyčiu ir Donatu čia, Lietuvoje. Tai buvo viena didžiausių gyvenimo patirčių. Kai mano kūryba praėjo pro daugybės profesionalų „filtrus“ belieka tik džiaugtis ir didžiuotis“, - atvirauja mergina.

„Eurovizijos“ atrankoje savo solinę karjerą pradėjusi ir daugybę žinomų scenos senbuvių pralenkusi jauna atlikėja, atrodo, kad šiais metais nusiteikus išties ryžtingai. Išgirdę merginos kūrybą ir įvertinę potencialą konkurse, į pagalbą prisijungė žinomi profesionalai. Tai D. Montvydas ir tarptautinė Švedijos kūrėjų komanda, kurioje kurioje Zaros Larsson, Kygo, Alan Walker, Icona Pop ir kitų ryškiausių pasaulio žvaigždžių kūrėjai ir bendradarbiai. Ši komanda jau 6 kartus yra išsiuntusi kūrinius į didžiają „Euroviziją“.

Pasak vieno iš dainos bendraautorių, jau du kartus šaliai atstovavusio didžiojoje „Eurovizijoje“, dainininko D. Montvydo – šis kūrinys tai didelė šių metų viltis ne tik atrankoje, bet ir pagrindiniame konkurse, Portugalijoje.

„Pasakysiu drąsiai – jeigu Paula dalyvautų Švedijos atrankoje, ji neabejotinai taptų nugalėtoja. O kaip bus Lietuvoje? Paula turi visus duomenis būti pop žvaigžde pasauliniu lygmeniu ir viskas, ko tik tai reikia, yra apstatyti komandą, kurią ji jau tikrai surado. Aš esu įsitikinęs, kad ši daina, nukeliavusi į Portugaliją, neabejotinai taptų hitu visoje Europoje. Ji yra ne vakarykštė, bet šiandienos daina.“, - teigia garsus dainininkas.

Pasakodama apie naujojo kūrinio pavadinime užšifruotą mintį, Paula neslepia jaudulio ir tikrų išgyvenimų.

„Daugeliui atrodys, kad tai tiesiog skaičiai, tačiau 1 2 3 yra tarsi greitos kaitos metafora. Vieną dieną tu gali turėti daug, o kitą mažai, vieną dieną tu gali jaustis labai reikalingas, o kitą – jau ne. Iš to susideda gyvenimas. Tad ši daina yra būtent apie tokį vyksmą, netgi apie sėkmę, kuri kartais gali ir nusigręžti, tačiau negalima nuleisti rankų“, - pasakoja antrąjį kartą savo jėga „Eurovizijos“ atrankoje išmėginsianti atlikėja.

Jau šį šeštadienį Paulą su kūriniu „1 2 3“ galės išvysti ir palaikyti antrojoje nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje per LRT televiziją.

Kviečiame įvertinti naująjį Paulos kūrinį „1 2 3“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)