Nuo 2002 metų atrankas aktyviai stebintis Karolis Šaltėnas tikina, jog nuo pat pradžių konkursas visiškai nepasikeitė. Vyras tikino, kad jis savo komentaru tenorėjo atkreipti dėmesį. „Galbūt peržiūrėtų kitų šalių atrankas ir pasisemtų idėjų, atnaujintų atrankų sistemą? Atrankos tapo šansu nežinomiems atlikėjams pasirodyti“, – sakė jis.

Žiūrovas tikino, kad seka ir užsienio žiūrovų nuomones, kurios yra gana kritiškos. Pasak jo, pamačius Lietuvos atrankas užsieniečiai negaili kritikos.


„Laikas iš esmės keisti „Eurovizijos“ atranką, nes jūs esat įstrigę laike 10-15 metų atgal. Koks tikslas į atranką leisti 50 dainų, iš kurių 40 net sunkiai būtų galima dainomis pavadinti? Imkit pavyzdį, kad ir iš Latvijos. Atnaujino savo atrankos sistemą iš pagrindų ir iš karto rezultatai pagerėjo.

Tikrai gėda žiūrėti lietuvišką atranką palyginus su beveik visų kitų „Eurovizijos“ šalių atrankų.

LRT nori būti naujovišku kanalu, bet kažkodėl su „Eurovizija“ užstrigote praeityje. Per dešimtmetį ne tik kad nepagerėjo atrankos kokybė, bet ji nusileido į dugną jau. Ką bekalbėti apie teisėjus, kurie kiekvienais metais tie patys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)