Be minios žiniasklaidos, įskaitant žymius ESPN ar Yahoo Sports kanalus, oro uoste Ballų šeimyną pasitiko ir Jurgis Didžiulis su „Welcome to Lithuania“ („Sveiki atvykę į Lietuvą“) daina.

Kaip rašoma pranešime spaudai, kadangi svečių lėktuvas vėlavo, Jurgis Didžiulis šildė susirinkusią reporterių ir šiaip smalsių stebėtojų minią gera nuotaika, muzikos ritmu, ir kvietimu visiems įsitraukti.

„Daugelis žmonių čia, Lietuvoje, nelabai žino, kaip reaguoti į visą šį žiniasklaidos ūžesį. Manau, kad esame gana atsargūs ir nepatiklūs. O mano nuomone, geriausias būdas priimti visą šį dėmesį – tai sukurti gerą pirmąjį įspūdį. Juk apie mūsų šalį dar mažai yra žinoma, o čia į mus nukreiptos visos kameros“, sakė Jurgis Didžiulis, kuris buvo išrinktas kaip svetingiausias vilnietis Vilniaus Savivaldybės Svetingumo Apdovanojimuose. „Aš tikiu, kad svetingumas mums padės sukurti labai pozityvų šalies įvaizdį – mums nereikia oficialių priėmimų rimtais veidais, nes gerą įspūdį apie šalį kuria pačių mūsų įsitraukimas ir gera nuotaika priimant svečius, kas jie bebūtų“.

Kai trečiadienį vėlai vakare ir naktį užsienio (ypač JAV) žiniasklaidoje ėmė vienas po kito piltis straipsniai apie Ballų šeimos atvykimą į Lietuvą, o per socialinius tinklus pasklido filmuota pasitikimo medžiaga, atsiliepimai negalėjo būti šiltesni.

„LaVar, LiAngelo ir LaMelo Ballai buvo entuziastiškai sutikti Lietuvos oro uoste,“ skelbė USA Today, vieno didžiausių JAV laikraščių antraštė. „Bolų šeima atvyksta į Vilnių, skambant „Welcome to Lithuania“ serenadai,“ rašė Deadspin portalas.

Iš viso, Jurgio Didžiulio pasitikimo daina buvo paminėta beveik visuose pasitikimą aprašančiuose leidiniuose – TMZ, New York Daily News, CBS Sports, MSN, Houston Chronicle, Business Insider, ir daugelyje kitų.

Socialiniai tinklai taip pat nerimo. Twitter vartotojai juokavo: „Welcome to Lih-u-an-ia!“ Aš jums siunčiu sąskaitą už terapiją. Nėr už ką.“ Arba: „Ši daina turėtų būti visur dainuojama gyvai – panašu, kad tai šios šalies įstatymas!“ Kitas sakė: „Ši daina mane pavergė. Aš irgi atvykstu“! Daugelis komentatorių juokais skundėsi, kad ši daina tarsi įsikalė jiems į galvą, ir jie negali jos atsikratyti, nors ir norėtų. O #welcometolithuania grotažymė kaip ugnis paplito po Twitter’į ir Facebook’ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)