Matydami milžinišką susidomėjimą ir gerbėjų norą paskutinį kartą scenoje kartu išvysti vieną tituluočiausių šalies duetų, organizatoriai arenose atidaro papildomus sektorius ir į prekybą paleidžia papildomų bilietų.

„Pirmi didžiųjų arenų – Vilniaus „Siemens" ir Kauno „Žalgirio" – aukštai užsipildė kone akimirksniu. Ten likę palyginti nedaug bilietų, todėl, norėdami suteikti galimybę kuo daugiau gerbėjų išvysti savo dievukus ir išgirsti gražiausius jų atliekamus kūrinius, atidarome papildomus sektorius antruose arenų aukštuose. Net neabejoju, kad į „Leon Somov & Jazzu" atsisveikinimo koncertus bus parduoti visi bilietai", – sako turo organizatorius Deividas Misiulis.

Atskleidžiama, kad jau dabar į „Game Over" koncertą sostinės „Siemens" arenoje parduota tiek bilietų, kiek į praeitų metų vasario 14-ąją šioje arenoje vykusį „Leon Somov & Jazzu" koncertą „Moments" apskritai, skelbiama pranešime spaudai.

„Visus tuos 12 metų Leono Somovo ir Jazzu skleista meilė jiems tarsi bumerangas grįžta atgal. Jau dabar matome, kad tai bus koncertai, į kuriuos susirinks rekordinis gerbėjų skaičius. Tai didžiausia dovana atlikėjams", – teigia D. Misiulis

„Leon Somov & Jazzu" atsisveikinimo turas „Game Over" prasidės Valentino dieną, vasario 14-ąją, koncertu Klaipėdos „Švyturio" arenoje, vasario 18-ąją duetas koncertuos Panevėžio „Švyturio" arenoje, vasario 23-iąją lips į sceną Šiaulių arenoje, vasario 24-ąją su gerbėjais atsisveikins Vilniaus „Siemens" arenoje, o turą užbaigs ir paskutinį „ačiū" tars vasario 27-ąją Kauno „Žalirio" arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)