Marijonas su savo grupe pasirodė vinilo plokštelę primenančioje scenoje, kurios gale stūksojo septyni stačiakampiai LED ekranai. Kiekvienos dainos metu ekranuose pasirodydavo skirtingos vaizdo projekcijos.

Koncertas prasidėjo prietemoje. Kaip pats Marijonas juokavo – „Kauno miesto savivaldybė mums pagailėjo ant elektros“.

Dainininkas atlikęs kelias akustines dainas, toliau nestokojo geros nuotaikos.

„Šiandien internete žiūrėjau Eugenijaus Ostapenko šventinį sveikinimą, tai norėčiau ir jus pasveikinti su artėjančiais Naujaisiais metais“, – juokėsi Mikutavičius.

Staiga scena nusidažė raudonai bei nuskambėjo viena naujausių Marijono dainų – „Nemirtingi“, kurios vaizdo klipas, kaip kalbama užkulisiuose, brangiausias Lietuvos muzikos istorijoje.

Įpusėjus koncertui publiką galėjo ištikti lengvas šokas.

Ačiū, jūs buvot nuostabūs, koncertas baigėsi“ – susirinkusiuosius erzino atlikėjas.

Nuskambėjus Lietuvos krepšinio hitui „Nebetyli sirgaliai“, Mikutavičius neslėpė susižavėjimo publika.

„Per šią dainą buvote tokie nuostabūs, kad galvoju, jog tik ją vieną jums ir koncertuoti, bet, deja, yra ir kitų dainų“, – šmaikštavo Marijonas.

Netikėta staigmena laukė ir vienos į koncertą atvykusios porelės. Nutilus muzikai, Marijonas paprašė įjungti arenos apšvietimą.

„Kas norėtų karštai pasibučiuoti? Pritraukite kamerą prie šios poros“ – atsitiktinai į merginą ir vaikiną pirštu bedė Marijonas.

„Ar galite jūs dabar padaryti tokį gražų bučinį, kad visi kiti užsinorėtų bučiuotis“, – klausė Mikutavičius.

Visos kameros nukrypo į pasimetusius įsimylėjėlius. Iš pradžių dvejojusi pora galiausiai nusprendė išpildyti Marijono prašymą. Karštas bučinys buvo transliuojamas per ant scenos esančius LED ekranus.

Koks Marijono koncertas be legendinės „Trys milijonai“. Skambant krepšinio himnui, iš arenos palubių pradėjo kristi gausybė skirtingų spalvų balionų.

Nuskambėjus paskutiniams dainos akordams, publika vieningai skandavo „Pakartot, pakartot“.

„Na gerai, dar truputį, varom!“ – sušuko Marijonos bei užgrojo „Pasveikinkit vieni kitus“. Susirinkusieji kartu su atlikėju traukė gerai žinomos dainos žodžius.

„Viskas bičiuliai, ačiū jums už gerą vakarą, po truputį traukiame link išėjimo, o kol jūs išeidinėsite, mes sugrosime keletą bereikšmių dainų“, – sakė atlikėjas.

Sudainavęs „Aš širdyje labai myliu savo mamą“ bei kultinę airių dainą „I'm Shiping up to Boston“ nusilenkęs Marijonas paliko sceną.

Ne veltui koncertinis turas vadinasi „Marijono Mikutavičiaus Show“. Scenoje netrūko naujausių technologijų ir specialiųjų efektų. Žiūrovus stebino šviesos, ugnies, dūmų, fejerverkų ir kitų įspūdingų scenografinių sprendimų panaudojimas.

Nors šiais metais M. Mikutavičiui suėjo 46 metai, o Lietuvos scenoje jis jau 24 metus, atlikėjas atrodė ne mažiau energingas, nei savo karjeros pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)