Prieš koncertą DELFI pakalbinti gerbėjai nekantravo scenoje išvysti ne tik D. Montvydą, tačiau ir E. Dragūną, kuris kartu su Donny Montell turėjo atlikti naujausią dueto hitą.

Pasirodymas prasidėjo iš arenos palubės nusileidusiu žonglieriumi Kasparu Bujanausku, kuris „nesėkmingai“ bandė įžiebti scenos apšvietimą. Po kelių bandymų, įsižiebė šviesos, tačiau kartu užsidegė ir scenoje buvęs kaskadininkas, kurį suskubo gesinti ant scenos buvę atlikėjai. Visai tai – šou dalis.

Vieninteliame šou „Donatas Montvydas Kalėdos LIVE“ atlikėjas susirinkusiuosius nukėlė į skirtingus savo kūrybos periodus: nuo karjeros pradžios kurtų dainų iki Lietuvos ir Europos scenas užkariavusių hitų.

Be Donato energingai atliekamų kūrinių, scenoje kartu vyko ir tikras cirko pasirodymas. Be jau minėtų klounų ir kojūkininkų, sudėtingais triukais žiūrovus kerėjo kaskadininkai bei žonglierius K. Bujanauskas.

Pasirodymui netrūko scenografinių sprendimų. Žiūrovus stebino ugnies ir šviesų šou, o kartu su Donatu scenoje energingus šokių judesius atliko būrys šokėjų.

Dainai „Leisk mylėt“ atlikėjas pasirinko sunkius roko akordus – arenos stogą kilnojo „Linkin Park“ ir „Nirvana“ dainų motyvai.

Viso koncerto metu D. Montvydas šiltai bendravo su publika, o kelias dainas asmeniškai skyrė prie scenos stovėjusioms merginoms.

Prieš pat šventes, Lietuvos pop muzikos sceną sudrebino netikėtas duetas: Donny Montell kartu su grupės SEL lyderiu Egidiju Dragūnu įrašė naują hitą „Nieko verta“. Donatas šį kūrinį ruošėsi atlikti ir šiandien Kaune, tačiau E. Dragūnas, tuo pat metu, koncertavo Klaipėdoje.

Pasirodymui įsibėgėjus, atlikėjas turėjo blogų žinių SEL gerbėjams.

„Jis (Egidijus Dragūnas) greičiausiai neatvyks, bet man tai dzin“, – tipišku Selo balsu prašneko Donatas bei užgrojo naujausias hitas „Nieko verta“.

Prieš koncertą, organizatoriai žadėjo, kad šį vakarą į Kauno „Žalgirio“ areną susirinkę žmonės turės progą išgirsti ne tik patį kūrinį, bet ir išvysti abu dainininkus, tačiau E. Dragūnas scenoje nepasirodė. Kaip pats Donny Montell sakė – „greičiausiai užtruko „miltuose“.

Pasirodymui artėjant link pabaigos, ant scenoje įrengtų LED ekranų pasirodė nuotraukų ir video montažas iš Donato gyvenimo, koncertų ir laisvalaikio, o po kelių sekundžių užgrojo praėjusių metų Lietuvą Eurovizijos dainų konkurse atstovavęs hitas „Waiting for this Night“.

„Eina sau, negaliu net nufilmuot, dabar įamžinsiu koncertą“, – susijaudinęs kalbėjo atlikėjas.

„Draugai, žemai lenkiuosi už šį malonumą ir džiaugsmą, man didelė laimė yra dirbti tokį darbą. Aš buvau aplinkos inžinieriumi, tai va, kuo visa tai baigėsi. Ačiū jums labai“, – gerbėjams dėkojo Donny.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)