„Apsilankyti pas gydytojus ir pasitikrinti sveikatą reikia reguliariai. Ne tik tada, kai jau nebepakylame iš lovos. Pats taip pat labai rūpinuosi savo sveikata ir gera savijauta. Koncertai, repeticijos, kelionės pareikalauja nemažai fizinių jėgų ir energijos, tad turiu būti pasiruošęs. Publikai skleidžiu muziką, dovanoju geras emocijas, o kad viskas būtų tobula, privalau ir pats puikiai jaustis“, – sako M. Levickis.

Klinikoje medikai atliko atlikėjo kraujo tyrimus, padarė širdies kardiogramą, patikrino plaučius, riešus, raumenų struktūrą ir keletą kitų tyrimų. Nepaisant to, kad jau kurį laiką M. Levickis gyvena pašėlusiu tempu, jo sveikatos rodikliai puikūs.

„Ne mažiau nei talentas ir gebėjimai, atlikėjui svarbi sveikata ir gera savijauta. Dėl Martyno sveikatos neabejojome ir iki patikrinimo, tačiau norėjome pažiūrėti, ar iš tiesų įmanoma tiek daug energijos ir jėgų atiduodant pasiruošimui, jų tiek pat pasilikti ir koncertams. Martynas ruošiasi net 5 koncertų turui, keturi koncertai bus padieniui. Tai nemenkas iššūkis, nes nuolat repetuoti, o po to ir koncertuoti rankose laikant kone dvi dešimtis kilogramų sveriantį instrumentą, daug ištvermės reikalaujantis darbas“, – sako koncertą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Tomas Inčikas.

Pirmasis naujojo M. Levickio turo „365“ koncertas Lietuvoje vyks jau rytoj, gruodžio 21 d., „Žalgirio“ arenoje, Kaune. Vėliau koncertus surengs Vilniuje, Klaipėdoje bei Šiauliuose.

Koncertuose skambės įspūdingieji Antonio Vivaldi ir Ástor Piazzolla ciklai „Metų laikai“, kuriuos M. Levickiui atlikti padės jo paties įkurtas Vilniaus miesto ansamblis „Mikroorkéstra“. Garsusis akordeonistas visuomet randa kuo nustebinti savo klausytojus. Ne išimtis ir naujasis turas. Nors atlikėjas iki paskutinės minutės slepia nemažai jo detalių, žinoma, kad atlikėjai pasirodys neįprastoje scenoje. Scena bus apvali ir iš visų pusių ratu ją ir joje esančius artistus sups žiūrovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)