Daugelio namuose cinamono aromatu pakvimpa žiemos švenčių stalas ar kalėdinės dovanos. Monikai Linkytei šis laukimas taip pat asocijuojasi su gražiausiomis metų akimirkomis, tad neatsitiktinai ir šio koncerto metu buvo galima užuosti šį nuostabų aromatą, nukeliantį į jaukius prisiminimus, rašoma pranešime spaudai.

Kiekvienas atėjęs buvo apgaubtas ypatingu dėmesio nuo pirmųjų akimirkų net neprasidėjus koncertui. Dainininkė pasirūpino asmeniniu linkėjimu kiekvienam koncerto klausytojui, o vakaro pabaigoje paskelbė laimingajį, kuriam padovanojo 200 eurų vertės apsipirkimą didžiausiame miesto prekybos centre ir savo asmeninę konsultaciją stiliaus ar dovanų klausimais.

Žalgirio arenos amfiteatre vykusiame koncerte „Monika, cinamonas ir ukulelės“ skambėjo specialiai šventiniams koncertams paruošta ukulelių trio programa, kurią ji atliko su dideliu džiaugsmu.

„Ukulelė yra ne tik mano šiemet atrastas muzikinis instrumentas, bet ir su juo dar plačiau atsivėrusios akys, kiek mano mylimų ir gerbiamų asmenybių juo groja ar tiesiog kartu leidžia laisvalaikį. Nepabandę nepatikėsite, bet ukulelė gali būti labai labai gera kompanija“, - savo atradimais dalijosi Monika Linkytė.

Išskirtinio koncerto žiūrovų dėmesio sulaukė ir Monikos kartu su Kauno vaikų mados teatro personažais - meškučiais - atlikta daina „Gal tai meilė“. O vienas koncerto gerbėjas sulaukė itin netikėtos Monikos staigmenos - dainos „This Time“ metu dainininkė jį apdovanojo bučiniu į skruostą.

Šventiniam koncertui Monika Linkytė paruošė ir akustinę dainos „Have Yourself A Merry Little Christmas“ versiją, kurią atliko kartu su ypač gerai nusiteikusiais koncerto klausytojais. Šeimos vertybės ir dainoje skambantis raginimas džiaugtis šia ypatinga diena kartu itin artimas ir pačiai dainininkei.

„Noriu visiems palinkėti šį Kalėdų laukimo periodą atrasti laiko savo mylimiems draugams ir šeimai. Nepaskęsti dovanų pirkimo maratone, o savo artimiems žmonėms dovanoti apsikabinimą, šypseną ir savo laiką. Nes už laiką kartu nėra didesnių ir svarbesnių dovanų!“ - neabejoja Monika, su gerbėjais Kalėdas švęsianti koncerte Palangoje.

Koncerto Kaune akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)