Apie savo atsisveikinimo turą neseniai pranešęs populiarusis duetas M.A.M.A scenoje surengs atskirus pasirodymus, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Vasarį šalies arenose įvyks „Leon Somov & Jazzu“ atsisveikinimo turas „Game Over“. M.A.M.A apdovanojimų scena bus tarsi įžanga į tai, ką duetas veiks toliau, po išsiskyrimo. Šiai ceremonijai Jazzu parengs solinį pasirodymą, o jos ilgametis scenos partneris L. Somovas pasirodys su savo kūrybos broliais iš Švedijos „Highly Sedated“.
Ši grupė savo karjerą vysto užsienyje, tačiau, anot Leono, viskas susikūrė Lietuvoje.

„Kaip tik čia ir pradėjome savo kelią, mūsų pirmas koncertas įvyko lietuvių muzikos festivalyje „Galapagai“. Ten gimė ir pavadinimas „Highly Sedated“. Daugybė gražių dalykų, kuriuos įgyvendinome, įvyko kaip tik Lietuvoje, kad ir jungtinis mūsų elektroninės muzikos ir Modesto Pitrėno orkestro projektas, pristatytas publikai Valdovų rūmų kieme, „Midsummer“ festivalyje, – tokius darbus malonu prisiminti. Lietuva yra mūsų namai, nors „Highly Sedated“ neapsiriboja šalies teritorija“, – kalbėjo L. Somovas.

Tai, kad M.A.M.A rengėjai juos pakvietė pagroti ceremonijoje, Leonas laiko smagiu įvertinimu. Jam tai yra svarbiau už galimybę patekti į nominantų sąrašus.

„Tikiuosi paruošti gerą, kokybišką, įsimintiną šou. Svarstome idėją įtraukti ir gyvų instrumentų. Vienas mūsų vokalistų – Verneris Vestlundas – yra ir multiinstrumentalistas, grojantis gitara, pianinu, būgnais. Sieksime sukurti ką nors įdomaus. O ar šiemet būsime nominuoti su Juste – palieku spręsti ekspertams, nes mums sunku vertinti savo darbą“, – teigė Leonas.

„Tiek apdovanojimų pasiėmus kartu, šįkart toje pačioje M.A.M.A scenoje pasirodyti po vieną bus keista. O kokia aš būsiu, ir kaip skambėsiu – staigmena!“ – šypsosi Jazzu.

Dueto gerbėjams, kuriems dar sunku priprasti prie minties, kad greitai „Leon Somov & Jazzu“ išsiskirstys savais keliais, jie patys linki į viską žvelgti iš šviesiosios pusės.

„Mes turime prikaupę tiek daug savo kūrybos, kad aš matau tik gerus dalykus. Juk kam kažkuo apsiriboti, kai galime daug daugiau?“ – sakė L. Somovas.

Įspūdingoje M.A.M.A 2017 scenoje apdovanojimų vakarą taip pat
koncertuos Beatrich, Monique, „Rondo“, „G&G Sindikatas“. Dar daugiau grupių bus atskleista netrukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)