„Mes visi lekiam, bėgam ir niekaip nerandame dingsties sustoti. Aš negaliu pasakyti, kad šiuo metu mano gyvenimas atrodo stovintis, greičiau priešingai – esu dar greitesniame bėgime, nes šiuo metu lakstau paskui 4 linskmas pėdutes, kurioms viskas įdomu, o kartu su jais įdomu ir man. Tad mano koncertai šiuo metu virto akustine programa dviems, visada vaikams dainuoju lopšines. Tai man labai svarbu, Kornelija, Donatukas ir Deivydas – visas mano pasaulis!“ – džiaugiasi Katažina.

Kol Katažina džiaugiasi motinyste, Natalija rūpinosi naujais grupės „Yva“ įvaizdžiais, o Liepa Norkevičienė įrašė keletą naujų solinių dainų, bei nufilmavo vaizdo klipą, kuriame nusifilmavo net Liepos sutuoktinis Evaldas. Tačiau merginos neneigia, kad dėl bendrų koncertų nebuvimo atsirasdavo tuštuma, kurią pakeisdavo pašnekesiai prie arbatos puodelio, nes, po tiek kartu praleistų metų, viena be kitos savo veiklos nebeįsiviazduoja.

Fotosesijos akimirkos:

„Kiekviena iš mūsų nori būti mylima ir reikalinga, nori mylėti ir žinoti, kad grįždama namo gali neapsimetinėti, kad nereikės vaidinti pajaco ar klouno. Man gyvenime nėra nieko svarbiau už sūnų Kristupą. Jis yra mano žmogeliukas, kuris yra be proto padūkęs, bet visada apkabins ir pasakys, kad myli“, – dalinosi mintimis Natalija.

Merginos atvirauja, kad kaip Naujuosius sutiksi – taip ir praleisi, tad nusprendė, kad ateinantys metai turi būti kupini pilnatvės jausmo, o pilnatvę mums visiems suteikia meilė žmogui, nesvarbu ar tai padūkę vaikai, ar slaptas gerbėjas, vyras, tėtis, mama ar seneliai. Todėl artėjant šventėm merginų grupė „Pop ladies“ pristato naują dainą – „Mano žmogus“, kurią įliustravo specialiai naujam įvaizdžiui sukurta fotosesija.

„Kaip pamatėme nuotraukas, supratome – tai buvo teisingas žingsnis! Esame labai dėkingos mūsų atradimui, fotografei Laimai Kavaliauskaitei, ji mus pamatė kitokias. Mes subrendome, mes ramios, nes širdyje ramu! Būtent tokią žinią norime nešti ir žinau, kad jei dainuoji iš širdies, tai būtinai paliesi kitą širdį“, – romantiškai nusiteikusi pasakojo Liepa.

Artėjant didžiausioms metų šventėms merginos pristato naują dainą – „Mano žmogus“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)