Į savo jubiliejaus šventę vyras kviečia visus klaipėdiečius. Koncertas vyks jau šį penktadienį, gruodžio 8 dieną, „Švyturio“ arenoje, rašoma pranešime spaudai.

Po sausakimšų koncertų Vilniuje ir Kaune, V.Šiškausko turo organizatoriai skelbia džiugią naujieną gerbėjams. Paskelbta, kad organizuojami papildomi koncertai Panevėžyje kovo 3-ąją ir Alytuje, išskirtinę dieną – kovo 8-ąją.

„Vytautas labai patenkintas koncertais. Kiekvienam atlikėjui malonu savo šou matyti pilnas sales, džiugius žmonių veidus, išgirsti šūksnius „pakartoti“. V.Šiškauskas yra dėkingas jį nuoširdžiai palaikantiems gerbėjams ir tikisi pamatyti juos savo koncertuose , kurie vyks Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje bei Alytuje“, - sako turo rengėjai.

Beje, jie išdavė, kad Klaipėdoje vyksiantis Vytauto koncertas bus išskirtinis, nes kaip tik tomis dienomis žinomam dainininkui sueina 60-imt metų.

„Jam ruošiame staigmeną, bet jeigu ją išduosime, neliks jokios intrigos“, - šyptelėjo Vytauto komandos atstovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)