„Nedarėme spontaniško sprendimo, ilgai apie tai šnekėjome ir tiesiog taip susidėliojo aplinkybės, – apie sprendimą skirtis kalbėjo Justė Arlauskaitė. – Man atsivėrė keliai į Londoną, Leonas dirba su Švedija, nebeliko mūsų branduolio, pradėjome išsisemti. Taip būna gyvenime, bet kokiuose santykiuose. Dviejų žmonių sinergija yra toks dalykas.“

Šiuo metu jų duetas gali džiaugtis svaiginančiu populiarumu, tačiau, anot Justės, jie ir norėjo išeiti būdami populiarūs ir mylimi, o ne išsisėmę ir spėję atsibosti.

Leonas ir Justė į skirtingas puses suko jau ir po vasaros pabaigoje nuskambėjusio koncerto, tačiau tąkart jie tikino norintys tik skirti laiko savo asmeniniams, o ne dueto darbams.

Jazzu vis dažnesnė viešnia Londone, kur toliau dirba muzikinėje srityje, o Leonas darbuojasi Lietuvoje, taip pat yra projekto „Lietuvos balsas“ mokytojas, daug dirba su švedais.

Leono ir Justės duetas gerbėjams dainas dovanojo 12 metų.

Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)