Dainos žodžiais kalba moteris, patyrusi mylimo žmogaus išdavystę. Ši istorija jau praeitis, tačiau turbūt nesumeluočiau pasakiusi kad ją išgyveno beveik kiekviena moteris. Šį kartą dainoje palikau savo meilės istoriją, kurią žinau tik aš viena pati, – kalbėjo Kristina Ivanova.

Įdomus sutapimas, kad įrašų metu ir kitos grupės narės gyvenime vyko panaši istorija.

„Man tai jau buvo praeitis, o ji tai išgyveno tą akimirką. Daina nėra apie moteriškus paverkšlenimus ar nuoskaudas, mes sakome, kad tik užvertus seną lapą, atsiranda kažkas naujo“, – sako grupės lyderė.

Atlikėjos norėjo, kad fotosesija atspindėtų dainą. Kai pajunti kad santykiuose tu esi trečias asmuo, pasidaro labai skaudu, klausi savęs kas buvo ne taip, rašoma grupės pranešime spaudai.

„Moterys bando lygintis su savo vadinama konkurente, tapti panašia. Fotosesijoje norėjome būti kaip viena, susitapatinti, todėl ir buvo pasirinktas toks įvaizdis. Norėjome parodyti, kad nejučia tam tikrose gyvenimo tarpsniuose tai tiesiog įvyksta. Tačiau nereikia pamiršti kas mes ęsame iš tikrųjų, išorė yra tik viršelis, o brangiausia tai kas yra viduje. Reikia nebijoti ir paleisti žmones, kurie skaudina arba nejaučia to paties, ką jauti tu, gyvenime nėra laiko stovėti vietoje, tad niekada nėra per vėlu iš naujo pamilti“, – atviravo Kristina.

Grupės „Kristal“ daina „Širdis neverkia:

Trumpas video iš naujos fotosesijos užkulisų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)