Nauju kūriniu atlikėja sukėlė ir intrigą – ar tai daina, su kuria mergina ketina dalyvauti šių metų „Eurovizijos“ atrankose?

DELFI TV studijoje prieš vaizdo klipą kalbėjusi atlikėja nusijuokė, kad nenori atskleisti savo eurovizinių planų, tačiau laukti liko neilgai. Jau gruodžio pirmąją paaiškės visi atlikėjai, šįmet stosiantys į kovą dėl galimybės dalyvauti eurovizinėse atrankose į didįjį konkursą.

Tiesa, įdomu tai, jog naujos Paulos dainos trukmė atitinka eurovizinį standartą, o ir pats kūrinys, aip sakė pat Paula, yra „eurovizinės stilistikos“.

Dėl naujojo Paulos kūrinio „How The Hell U Can Fight It?“ dar prieš jo premjerą daug klausimų ir smalsumo sukėlė nuotraukos iš filmavimo užkulisių bei socialiniuose tinkluose pristatytos klipe įsiamžinusios išskirtinės išvaizdos merginos, kurios, kaip paaiškėjo, yra ir pačios atlikėjos draugės.

Paula vieši DELFI redakcijoje:

Jauna atlikėja, kaip ir prie ankstesnių kūrinių „Let U Go“ bei „So Fine“ kūrybos dirbo pati, padedama talentingų savo srities specialistų.

Pasak Paulos, idėjos šiai dainai užgimė dar vasarą, o kiek vėliau darbas persikėlė į įrašų studiją, kurioje, padedant muzikos prodiuseriui Gyčiui Valickui – Echoes bei gitaristui Juozui Martinkėnui, kūrinys greitai įgavo formą.

Pokalbio su DELFI metu Paula atskleidė ir detalių iš vaizdo klipo filmavimo užkulisių. Filmavimo darbai vyko darganotą rudens dieną Vilniuje, riedlenčių parke. Dargana - ne pačios geriausios sąlygos riedantiems riedlentėmis.

Paula Valentaitė

„Tą dieną buvo labai drėgna, o pas mus buvo berniukų skeiterių (liet. riedlentininkų). Rampos visos šlapios. Su komanda turėjome tokius skudurus, su kuriais viską tiesiog šluostėme ir sausinome, – su šypsena pasakojo Paula. – Aišku, mūsų vyrai nuostabiai pasidarbavo.“

Šiluma tądien taip pat nelepino, todėl tekdavo trumpų pertraukėlių metu šildytis užklotais.

Vis dėlto nei šaltis, nei drėgmė nesugadino filmavimo darbų bei nuotaikos. „Buvo vau“, – nusijuokė pasakodama Paula.

Pokalbis DELFI redakcijoje:


Pastaruoju metu savo visą energiją ir dėmesį Paula stengiasi atiduoti muzika, nors pati yra... Vienuoliktokė! „Tiesą pasakius, aš mokausi gana neblogai, nežinau, kaip man pavyksta“, – pati savimi stebėjosi dainininkė.

Pirmą kartą TV eteryje itin ryškiai Paula sužibo prieš metus – pasiryžusi sudalyvauti eurovizinėse atrankose. Ir nors garbės keliauti į didžiąją „Euroviziją“ ji nepelnė, ją užgriuvo netikėta ir džiugi šlovė, kuria ji mėgaujasi iki šiol ir panašu, neketina paleisti pagautos laimės paukštės.

Pristatymo akimirkos DELFI TV eteryje:

Muzikinio klipo idėją įgyvendino jauna, tačiau patyrusi komanda – režisierius bei šio klipo operatorius Andrius Pletniovas ir grafikos dizaineris Marius Rudzevičius

Kviečiame įvertinti naująjį Paulos kūrinį „How The Hell U Can Fight It?“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)