Režisierių Dalios Ibelhauptaitės ir Gedimino Šeduikio režisuotame pasirodyme Erica savo dainas pristatė ne tik dainuodama, tačiau ir vaidindama. Atlikėjai talkino didžiulė muzikantų bei šokėjų komanda.

„Kartu į sceną lipa patys talentingiausi žmonės, jaučiu didžiulį palaikymą. Nuostabu ir tai, kad prie mūsų prisijungė mano džiazo albumo prodiuseris iš Niujorko Josephas Baldassare, Gediminas sukūrė vaidmenis ir mano vaikams – šie gavę savo roles be galo apsidžiaugė“, – prieš pasirodymą kalbėjo E. Jennings.

E. Jennings šįvakar tapo jauna airių emigrante, kuri į Niujorką atvyksta norėdama įgyvendinti savo svajonę tapti populiara džiazo muzikante.

Anksčiau atlikėja pasakojo, kad į prohibicijos laikus nukeliantis teatralizuotas koncertas kalba apie meilę, praradimus, kelią link savo tikslų ir pagundas, kurios jame pasitaiko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)