„Praėjusią savaitę baigėme naujojo albumo kūrybos darbus, liko svarbiausia dalis – įrašai. Koncertuose pagrosime vis kitą iki šiol negirdėtą dainą, o albumas pasirodys kitų metų pavasarį“, – pranešime spaudai atskleidė grupės vokalistė Justina Mykolaitytė.

Prieš metus dainomis „Akmenėliai“ ir „Herojai“ debiutavusiai dramatiško roko grupei šie metai buvo įsimintini. Grupė koncertavo muzikos festivaliuose „Roko naktys“, „Akacijų Alėja“, „Žiežmarsas“, o „Galapaguose“ laimėjo naujų grupių konkursą, kurio pagrindinis prizas – pasirodymas M.A.M.A. apdovanojimuose.

Kovą grupė per vieną dieną spėjo apšildyti ir Tom Odell koncertą, ir įrašyti populiarios LRT „Opus Ore“ serijos gyvo garso koncertą, o apie grupės sukurtą dainą „Nesustok“ rašė ir Prancūzijos spauda.

„Paskutiniuose šių metų koncertuose norėjome atsisveikinti su mūsų albumu „Išsišakojančių takelių miestas“, todėl pagrosime ir iki šiol gyvai retai grotas dainas, tarp jų ir klausytojų pamėgtas „Kalėdas“, – sakė grupės lyderis Mykolas Katkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją