Vos pradėjus sklisti informacijai, jog SEL scenoje pasirodys su dviem robotais, iš kurių vienas skraidys, gerbėjai nori sužinoti daugiau detalių apie Lietuvoje dar nenaudotus scenos elementus.

„Esu kategoriškas šiuo klausimu. Griežtai atsisakau suteikti bet kokią informaciją apie šou naudojamus robotus. Taip darau dėl to, kad žmonės pajustų neįtikėtiną jausmą išvydę tai, ką ruošiu. Galiu pasakyti tik viena – pamatęs tai mano sūnus labai išsigando“, - juokiasi E.Dragūnas.

Neoficialiais duomenimis, šio jau sumontuoto titaninio roboto vertė – 1,5 mln. eurų, jis 3 metrų aukščio, Lietuvą pasiekė prieš kelias dienas. Čia saugiai bus laikomas iki pat 25-ojo SEL gimtadienio, kuris vyks „Žalgirio“ arenoje, Kaune, gruodžio 2 dieną.

Kas apie SEL koncertą žinoma iki šiol? Jo trukmė – daugiau nei 2 valandos. Renginio metu E.Dragūnas pasirodys su savo muzikantų komanda, kurią vadina geriausia pasaulyje. Pasirodymą stebėti galės ribotas skaičius žmonių - tik 15 tūkstančių.

Koncerto Vilniaus Kalnų parke akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)