Neseniai abiejų atlikėjų socialiniuose tinkluose pasirodė nuotraukos, įamžintos kartu dirbant įrašų studijoje. „Kartu dirbame jau tris-keturis mėnesius“, – tikino su DELFI kalbėdamas D. Montvydas ir papasakojo apie bendrą darbą su SEL'u.

„Tai kaip ir mano daina, ji buvo skirta užsienio rinkai, bet, dėl vietinės „Eurovizijos“, buvo priimti kiti sprendimai. Tas gabalas pas mane liko ir galvojau, ką su juo daryti, – kalbėjo Donatas. – Pagalvojau pasiūlyti ją Egidijui ir jam patiko.“

Kada klausytojų ausis ir širdis pasieks kone garsiausių Lietuvos atlikėjų bendras darbas? „Iki mūsų abiejų koncertų arenose. Egidijaus, kiek pamenu, yra anksčiau, gruodžio pradžioje“, – įvardijo pašnekovas, kuris savo gerbėjus šįmet kviečia į grandiozinį pasirodymą Kaune.

Šių vaikinų duetas nustebino ne vieną – E. Dragūnas nevengia skandalų, o štai D. Montvydas yra karjeros tikslingai siekiantis šeimos žmogus, tačiau, Donato tikinimu, jiems kartu dirbti sekasi labai sklandžiai.

„Labai geras vaibas ir chemija, nes jis su bet kuo nedirba, o ir aš bet ko neįsileidžiu pas save. Mes gerbiame vienas kitą už tai, kaip ir ką darome scenoje, o studijoje jis daug ramesnis nei žiniasklaidoje ar gyvenime, – nusijuokė D. Montvydas. – Mes abu labai siekiame tikslo, mums svarbu geras rezultatas.“

Egidijų Donatas vadina „gyva legenda“. „Ši mūsų daina kartu yra ne tiek duetas, kiek noras padaryti kažką bendro. Man įdomu dalytis mintimis studijoje, pažiūrėti, kaip jis kuria, kaip mato savo muziką“, – šyptelėjo D. Montvydas.

Iki tol, kol jiedu nepradėjo kurti kartu, nebuvo pažįstami asmeniškai. „Visada klausiausi, ką jis išleisdavo, tad jaučiu jam, kaip artistui, pagarbą, kad savo gerbėjų minią yra išlaikęs jau tiek metų. Nepaisant to, kad jis yra didžiulis skandalistas, – pasakojo atlikėjas. – Kažkuriuo metu, kai mes abu dainas įrašinėdavome pas Marių Adomaitį, tai Marius abu mus, Egį ir mane, yra pavadinęs psichais, su kuriais nelengva dirbti.

Tiesa, jau du kartus „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavęs Donatas yra teigęs, jog šiam konkursui dar nesako „ne“, tačiau į klausimą, ar nebandys „eurovizinėse“ atrankose dalyvayti su šia, kartu su Egiu, kurta daina, jis tik nusijuokė, kad tikrai ne, nors „idėja tikrai gera“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)