Koncertas vyko Glen Helen amfiteatre, Kalifornijoje. Vos už kelių kilometrų nuo tos vietos, kur 2015-ųjų gruodį buvo įvykdytas teroristinis išpuolis. Išpuolio metu žuvo keturiolika asmenų.

48-erių atlikėjas, kurio tikrasis vardas yra Brianas Hughas Warneris, pasirodymo metu sėdėjo neįgaliojo vežimėlyje. Tai nebuvo dar vienas išsišokėlio akibrokštas – neseniai vykusio koncerto metu M. Mansonas buvo sužalotas, kai ant jo nukrito dekoracija. Jam lūžo koja.

Marilyn Mansono pasirodymo akimirkos:

Koncertas įvyko tą pačią dieną, kai Teksase, bažnyčioje, įvyko kraupios šaudynės. Jų metu žuvo mažiausiai 27 žmonės. Šaulys į bažnyčią įsiveržė ir pradėjo šaudyti vidurdienį, pamaldų metu.

„Tamsos valdovu“ pramintas atlikėjas pasirodymo metu prie netikro ginklo buvo pritaisęs mikrofoną ir atliko dainą „We Know Where You F** Live“ (liet. „Mes žinome, kur Jūs gyvenate).

Toks atlikėjo akibrokštas neliko nepastebėtas. Užsienio žiniasklaidoje pasklidus žiniai apie šį kontraversišką žingsnį, buvo prisimintas kardinaliai kitoks grupės „Foster The People“ žingsnis. Koncertą po šaudynių surengusi grupė išbraukė iš savo programos dainą „Pumped Up Kicks“ dėl to, jog dainos eilutėse minimi ginklai bei kulkos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)