„Su manimi scenoje kartu bus titaninis robotas. Jo vertė – 1,5 milijono eurų“, - išduoda E. Dragūnas.

Kaip rašoma grupės pranešime spaudai, toks sceninis elementas dar niekada nebuvo naudotas Lietuvoje. Šis robotas pasaulyje yra unikalus.

„Man niekas niekada netrukdė kurti muzikos, organizuoti tokius šou, kokių nėra Lietuvoje. Pažadu: SEL gimtadienis Kaune bus stambiausias visų laikų šou mūsų šalyje“, - garantuoja Egidijus.

Jau anksčiau buvo atskleista, jog be 2 valandų trukmės muzikinės dalies bus panaudota ir ankstesniuose šių metų koncertuose naudota 8 aukštų namo dydžio scena-robotas. Šį kartą, pasak SEL lyderio, tai transformuosis į skraidantį drakoną, todėl dalis šou vyks ne tik pagrindinėje scenoje, bet ir „Žalgirio“ arenos viršuje.

„Net dabar, pasakojant apie būsimą renginį, man per kūną bėga šiurpas. Tai, ką ruošiu, nustelbs visus ankstesnius šou“, - džiaugiasi atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)